Ozlemmzenginn Kızlar tuzlu ya meğilli olmak erkek bebeğe mi kız bebeğe mi işaret ve başka belirtiler nelerdir aşırı merak ediyorum alışveriş yapmak istiyorum.10 haftalığız şuann😇
babysevgi Ozlemmzenginn ben hep tuzlu ve ekşi yedim asla tatlı yemedim çikolata görünce kusuyordum ve kızımız olcak inşallah :)
Sinemarslannnn Ozlemmzenginn ☺️ 14 haftalık oldum bende aynıyım ama daha çok erken tatlım bence belirti falan da yalan ama ultrason da geç gösteriyorsa genelde kız oluyor buna dikkat et bence
babysevgi Ozlemmzenginn en çok simit poğaca tuzlu kurabiye yeşil elma yeşil erik yeşil limon fln yedim ve peynir
ecembugra53 Ozlemmzenginn ben hep ekşi yiyorum halen daha öyleyim 😂 erkeğim olucak hiç bir alakalı Yok bekle alışveriş için cok erken 16. Haftada bebeğin tam olarak cinsel organı oluşuyor yanılma payları da oluyor
babysevgi Sinemarslannnn yoo dr profesyonelse anlıyor geç gösteriyor fln hikaye ben iki tane prof dr a gidiyorum birisi 13+5 de kız dedi diğeri 14+3 de kız dedi ve kız
Yasemin00 babysevgi Ay canım hamileliğimin başında pr.fösöre gittim ama hiç anlamadın cinsiyetimizi 20 haftalık olanaca ögrendik hep sakladı kendini.dedi.bana pr.fösör kemik yapısındanda anlamadı genelde kemik yapısından anlıyomuşlar ama benimki.anlamadı bende Dr degiştirdim 😉
babysevgi Yasemin00 profesör var .. profesör var demekki canım .. benim gittiğim dr a aradığında randevu için 5 hafta sonrasına verebılıyolar. kemik yapısından değil tek çizgi veya iki çizgi gözüküyor banada gösterdiler ben bile anladım
Yasemin00 babysevgi Ay nebiliyim bulunduğum şehirde eniysi dendi okadarda güzel yorumları var yani ama ben hiç.memnun kalmadım zaten başından beri de elektirik alamamıştım adamdan iyide oldu yoksa hamilelik boyunca çekilmezdi o adam 🤭
babysevgi Ozlemmzenginn 11. Haftadan itibaren nift testi yaptırabilirsin bu arada . Hem anomoli taraması hem de kromozomlara bakıldığı için %100 cinsiyetini net öğrenirsin
Yasemin00 babysevgi Aynn canım hiç bişeyde anlatmıyodu azından zorla laf alıyodum birde araştırma hastanesine gidiyodum ozman özele geçyim sonrasında zaten şimdiki Dr um harika herşeyi de güzel anlatıyor
M_N_R 1234 Hamileligimin başindan beri tuzli ve ekşi yedim.Tabi tatli cikolata falanda yiyodum ama ekşi tuzlu kadar degil.Kizimiz olucak in şe ALLAH😍🙃
Tatlisannedilekk Ozlemmzenginn o her hamilede bir olmuyor, ben ilk 3ay hep ekşi yedim sonra tiksinti geldi ekşiden 3.ayımdan beri deli gibi tatlı yiyorum oğlum olcak🤗
babysevgi Tatlisannedilekk ben tatlı daha yeni yemeye başladım mesela 5. Ayım biticek . O da yine karadutlu dondurma yeşil limonlu dondurma vs