Merhaba hanımlar Bugün kontrole gittim 35. Haftadan beri tansiyon ve Aşırı ödem sorunum vardı sıkı takibe almıştı doktorum En son protein kaçağı demişti ama normale dönmüştü Bugün yine tansiyonum yüksek cıktı 4 kez artı suyumun azaldığını söyledi zaten bebeğimi bi kaç gündür az hissediyordum Bi kaç doktora daha gösterdi beni orda ortak kararla hemen yarın sezeryana alalım dediler ben çok korktum ağlamaya başladım bi gün daha bekleyelim dediler yarından sonra gel bi daha bakalım dediler bebek hareketlerini takip et azalma olursa hemen gel tansiyonun cıkarsa hemen gel böyle olursa hemen gel söyle olursa hemen gel falan dediler ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilemedim eşim işe gitti şimdi ben eve geldim annemi aradım hemen bilet aldı geliyor suan yolda akşam burda olcak ben ne düşüneceğimi bilemedim el elde bas başta kaldım öyle suan kilosu 3100 müş haftam 36+6 Bugün itibariyle. nolur bi akıl Verin erken mi kilosu az mı allak bullak oldum ne yazacağımı bile bilemedim suan allahım herkese hayırlısını nasip etsin inşallah şimdi dogsa bisey olmaz diyorlar beklerse sıkıntı olur diyorlar ama doğarsa bisey olcak diye korkuyorum bilmiyorum ya of of