grmz31 Ben hiç unutmuyorum 2016 da aşı vurulmak için gittiğimde bana da sordular bende hafif hissediyorum demiştim bi cihaz vardı onu koydu karnıma ve dediki canım sana aşı yapamayız bebeğinden çok düşük kalp atışı hissediyorum seni korkutmak istemiyorum ama bugün kendi doktoruna bir görün dedi tabi ben çok şaşırdım sorular soruyorum bana sen kendi doktoruna git o izin verirse yaparız falan diye geçiştirici cevaplar verdiler bende tabi hemen doktoruma gittim ve acı gerçeği orda öğrendim o kadar kötü bir şeydi ki anlatamam bakıyo bakıyo ultrasonda birşey de demiyo anladım ama gözlerim doldu noldu dedim canım üzülme ama bebeğinden kalp atışı alamıyorum daha çok gençsin tekrar anne olursun herşey Allah tan üzülme demeye başladı tabi o an ben hüngür hüngür ağlıyorum kaldım orda öylece hiç tahmin etmezdim ben hissediyorum ama kıpırdıyo diyorum hala neyse beni sakinleştirdiler durumu açıkladı zaten birkaç hafta olmuş baya gelişimi geride kalmış sen nasıl hissetmedin bi belirti dedi seni hemen operasyona alıcaz dedi dünyam başıma yıkıldı sandım ve bana kürtaj haftasından büyük olduğu için normal doğumla alıcaz bebeği dediler ve ben normal doğumla herkesin bebeği kucağında ayrıldığı hastaneden kucağım boş döndüm.Hiç unutmuyorum doğum yapan bi anne kucağında bebeği göz göze geldik sanki gözlerimizle konuştuk o an onun bana tesellisini gözlerinden anladım. Çok zor imtihanlar var hayatta sonra ben çok şükür anne oldum tekrardan ve Rabbime şükürler olsun şuan da gebeyim Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kavuşalım bebeklerimize sağlıkla inş 😌