Oknsm aynen canım sınır 25 mm progestan etkili bir ilaç benimki 25 mm altında olduğu için mecbur serklaj oldum ama dediğim gibi bu şekilde yatarak progestanla vs son haftsına kadar gelen çok insan var çok okudum çok araştırdım öyleki her ihtimale hazırladım kendimi doğsa şimdi yaşar mı yaşasa ne gibi sıkıntıları olur kaç gün küvezde kalır neler neler insan gerçekten başına gelmeyince anlamıyo bazı şeyleri zor bi duruö farkındayım ama güçlğ olman lazım bebişin için senden etkileniyor biliyosn onunşa konuş sürekli ona güzel telkinlerde bulun mutlu olsun sürekli sana daha sıkı tutunsun hiç bir iş yapma benimde sadece 1 hafta annem yanımda kalabildi sonra hep tektim allah razı olsun eşim çok yardımcı oluyor kıyafetlerimi bile o değiştirdi sabah kahvaltımı hazırlayıp öyle işe gitti yemekleri yaptı tezmiliği yaptı eminim senin eşinde en büyük destekçin olucak kendine hedefler koy ilk 28. Hafta önemli 28. Haftayı atlatmaya bak öncelikle ben o şekilde yaptım hep 28. Haftayı geçtik biz çok şükür şimdiki hedefimiz 32 sonra 36 dpktprum 34 den sonra bi tehliken kalmıyor ondan sonra korkma demişti bebişlrimiz için sıkıcaz dişimizi ve bekliycez dinlenicez ayrıca kilo konusuna gelince zayıflıkla alakası yok ben kilolu hamile kaldım halada öyleyim ona ragmen böyle bişey oldu onun için canını sıkma bununla bebeğine kendine yararlı şeyler yemeye çalış haftda bir mutlaka balık et tavuk meyve ceviz süt yogurt bunları tüketmeye gayret et allahın izniyle bugünlerde geçer hiç korkma hangi şehirdesin bu arada