SnFk Kızlar pazar günü çok hareket etti. Hiç durmadı. Dün ve bugün hiç hissetmiyorum hareketlerini. Var mı bunu yaşayan? 19. Haftamdayım. Kasık ağrılarım var ara ara.
Sltn01 SnFk benim öyleydi ama hiç hareket etmedi değil di ara ara edşyordu ama azalmıştı önceki haftaya göre. Dün doktora gittim uyku dönemine girmiş olanlir dedi sorun yok dedi. Stres falan yaşadysanz o oluyor hareketsizlik bu haftalarda
1zeynepelif SnFk daha çok küçük canım sen uyurken ya da hareket halindeyken hareket ediyor olabilir. Çok şiddetli ağrın yoksa korkma bi hafta sonra gör sen 😄 hiç durmuyor benimki uyurken bile hissediyorum bazen
SnFk Sltn01 yemek yerken falan ufak bi kıpraşma hissediyorum. Kız tam sana yazarken dürtükledi bi 😂 ay içim ferahladı valla
SnFk 1zeynepelif hiç durmasın hep hareket etsin istiyorum iki gündür az hareket edince de korkuyor insan 🥺
1zeynepelif SnFk edecek canım bence hiç stres yapma kendine tadını çıkar. Ben o kadar net hissediyorum ki artık 21+0 olduk.şuanda bile tekmeliyor 😂
htckynk O haftalarda çok aşırı hissedilmiyor zaten canım benim kasık ağrısı ben de yaşamıştım doktora sorduğumda rahim genişliyor çok normal demişti 27+3 olduk şimdi sabaha karşı 4.30 olduğu an coşuyor benim ki😄