G_A45 Unsalinn_Annesii cnm şükür iyiz 33 haftdyz ama oglusum bir hafta önden gıdıo dedı doktorumz gecen persmbe gıttgmzde bir bucuk haftada güzel kılo alms 2150 grm olms bklm bu persmbe nasıl
Unsalinn_Annesii G_A45 solunum cihazından ayırmışlar artık sadece burnundan oksijen veriyorlarmış kendi kendine güçlü nefes alamıyor şuan ama diğer günlere göre durumu iyi dedi doktor bekliyoruz hala canım inşallah kısa zamanda toparlar oğlum
G_A45 Unsalinn_Annesii bizde şükür iyiz ama oglusum dogum pozısyonunu almamıs makat gelişiymiş hala dönmezse sezaryan dedi bizede🤭
Esmaemir17 Unsalinn_Annesii Rabbim hayırlısı ile sağlığına kavuşmayı nasip sağlıkla sıhatle büyüsün hayırlı bir evlat olsun inşallah.🤲🏻🤲🏻Rabbim sanada dayanma gücü versin uzakta olunca aklın ondadır şimdi rabbim tez zamanda sizi kavuştursun inşallah
Unsalinn_Annesii G_A45 hayırlısı olsun herşeyin sağlıklı olsunlarda doğum şekli çok da önemli değil tabi en sağlıklısı normal doğum ama şartlar bazen elvermiyor hayırlısı artık
demioz Unsalinn_Annesii ne güzel canım kavuşmuşsun oğluna. ben de 31. haftadayım ve karnımın alt bölgesinde ciddi baskı hissediyorum yürüyemeyecek kadar etkiliyor hastaneye gidecem, erken doğum olacak diye çok korkuyorum 😓😓
Zuhalgulsen Unsalinn_Annesii çok şükür adınıza çok sevindim.bebise sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum.Suan normale döndü mü annesi .herşey yolundami peki?
demioz Unsalinn_Annesii benim suyum gelmedi ama belim ve sırtım acayip ağrıyor sende bu belirtiler var mıydı
G_A45 Unsalinn_Annesii masallah ne mutlu size vala şükür bzmde kavusmaya az kaldı sagsaglim insallah 36 haftamıza girdik
Unsalinn_Annesii demioz sırtım ve belim ağrıyordu ama hamilelikte normal şeylerdi ama bir gün öncesinden diğer zamanlara göre belim biraz daha ağrıyordu ama sıkıntı yoktu normaldi herşey öyle ağrım sızım yoktu