Buse_26 Sağlık Bakanlığımızın açıklamasına göre özel sektörde veya devlet çalışan gebe kadınların doğum izinleri 24. Haftaya çekildi yani, 6. Aydan itibaren doğum izninde oluyor gebeler
2793ebru Buse_26 canim eminmisin. Devletteki anneler 24. Haftasinda ozeldeki anneler 32. Haftasinda cikabiliyor dogum iznine diye biliyorum ben.
Buse_26 2793ebru bende özel sektörde çalışıyorum virüsten dolayı idari izne çıkarılmıştım ve Normalleşme süreci başladığın da işe çağırıldım, Sağlık Bakanımızın yaptığı açıklamayı söylemem üzerine 32. Haftam değilken iznim devam etti
2793ebru Buse_26 kuzum ben 170i aradim ozel sektorde calisan gebeler dogum iznine kacinci haftada ayriliyor diye 32. Haftadan itibaren dedi devlettekiler 24. Haftaya alindi bizde de oyle bir durum varmi dedim henüz resmilesmis yasa yok izel sektordekilerle ilgili dedi. Kisacasi biz ozel sektordeki anneler 32. Haftayi beklemeye dewam. Nasil bir haksizliktirsa…
Buse_26 @cdirge# bende özel sektörde çalışıyorum virüsten dolayı idari izne çıkarılmıştım ve Normalleşme süreci başladığın da işe çağırıldım, Sağlık Bakanımızın yaptığı açıklamayı söylemem üzerine 32. Haftam değilken iznim devam etti
MaviSsmom Haftada çalışamaz alabiliyorsunuz ama çalışabilirseniz bekleyin izninizi doğumdan sonra kullanın derim. 37. Haftamda doğum iznine ayrıldım ben 🤰