Ezelozden59 Melikekeskinn son 7 korkular içindeyim her türlü duygu tavan rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hetamamcanim Melikekeskinn benim sanki hiç belirtim yok gibi felaket kasılmalar oluyor ama ağrısız sancısız hergün sıcak duş almaktan bi hal oldum çok sabırsızım da 🙊 ama 1 cm açıklığım varmış😄😊
BurcuMenderes Benim sezeryan olacak 39.haftada.düşünmekten uyuyamıyorum bende bir an önce yavruma kavuşmak istiyorum.
hetamamcanim Melikekeskinn yaa ne güzel üç santim çok iyi yakındır senin o zman özel bişeyler yaptın mı açılma olsun için 😊🙊🙈
Melikekeskinn hetamamcanim yok valla hiç birşey yapmıyorum 😊 ikinci doğumum belki o yüzdendir ilk kızim da hiç açılmam yoktu suni sancıyla doğurmuştum
Ezelozden59 Doktorlarınız ne dedi günü dolunca ne yapmayı planlıyorsunuz 42 ye kadar bekliyecek misiniz
Baharymk Ne güzel az kalmış günleriniz anneler🤗 Biz daha 36+3teyiz bana zaman hiç geçmiyo Allah hepimize sabır versin 🙏🏻
Ezelozden59 Melikekeskinn inşallah alıyım kucağıma sağ Salim yavrumu 😍 maşallah sana da yavrularına da bir avazda inşallah