23Nurhayat1 29 haftalığız bu hafta böyle bişey hissediyorum vücudumda yorgun kalkıyorum sanki çok uyku ihtiyacı hissediyorum sizde de böyle oluyor mu kızlar
Gulsahim 23Nurhayat1 ben dünden böyle hamur işi bişrylet yemişsem oluyor genelde üşütmüşsem gibi.. Ama su Geçrekten çok insana yardımcı oluyor her konuda.. Güne suyla başlayın sürekli vücuda ilaç gibi geliyor.. Yemeklerden sonra yürüyüş… Akşamları belli saatten sonra yemeği kesmek…ama tabiki kolay değil kuzum 2 canlıyız illaki oluyoruz böyle
Tekinnn 23Nurhayat1 bende 30 haftalık oldum aynısını bende yaşıyorum. Acayip yorgun halsiz her yerim ağrıyor şekilde kalkıyorum.
Nadiscim Bende 31.haftamdayım aynen bende öyle hissediyorum ya halbukı gece 1 de uyuyorum normalde 9 10 da kalkardım 11.30 da zor uyanıyorum yatsam dahada uyurum kalkıncada çok yorgun oluyorum
23Nurhayat1 @Gulsahim Dediklerinin hepsini yapıyorum ama demekki vücut uykuya ihtiyaç hissediyor iki canlıyız dediğin gibi ondan demekki
Gulsahim 23Nurhayat1 düzeliyor bazen ara ara oluyor böyle hormonları da hesaba katarsak yine de aslan gibiyiz 😇🤰
Mucizem_mmm Bende 28+3 haftalık oldum 27 haftadan beri sürekli yorgun ve uyku halindeyim gece yattığım gibi uyuyorum sabah kalkamıyorum kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum 🤦🏽♀️🤦🏽♀️Uykuyu çok seven biriyim ama nefret ediyorum bu durumdan 🙄😂
Mervenisa Allahim keske bende uyuyabilsem resmen iskence cekiyorum 35hafta olduk acayip sicak uyuyamiyorum uykum oldugu halde nefes alamiyorum en fazla iki saat uyuyup uyaniyorum sırılsıklam olmus bi halde hayirlisiyla bir an once olsa 😢