Ebrubirli Merhabalar. 19 haftalık hamileyim ama hala bi kıpırtı yok bebeğimde. Sadece 15. Ve 16. Haftamızda ufacık hissettik ama bir daha hissetmedik. Sizler ne zman hissettiniz? Açıkçası korkuyorum hissetmediğim hergün 😔😔
zeyzey95 Ebrubirli muhtemelen o hissettiğinde bebek değildir bende 17 de hissettim sandım 18+4 de doktora gittim dedim hissettim ama bi daha hissetmedim diye o da bebek değildir o daha erken dedi. 1 haftadır hissediyorum bende
ecembugra53 Ebrubirli bende 16. Haftamda cok az kıpırtı hissetim sonra 18. Haftamdan itibaren başladı hissettirmeye zayıf biriyim zayıf olmam avantaj canım Karun kasları ile alakalı dedi doktor herkeste farklı bu durum canım 😊
Ebrubirli ecembugra53 bende zayıfıim doktorum ilk baştan beri sen erken hissedersin demişti. O yüzden korktum biraz
bburcu Ebrubirli 17de hissettim ama herkesin hamileliği farklı ilerliyor ☺️ Sırt üstü uzanınca hareket ediyor benimki genelde
ecembugra53 Ebrubirli korkma canım hissedersin zaman geçtikçe daha büyüyecek o zaman net vurmaya başlayacak 😊
Angelada Ebrubirli inşallah cnm ama ultrasonda görüyorum rahatlıyorum demek gelişmemiş tekme atacak kadar. Sen de kafaya takma