Mihre 4 çocuktan sonra,en sonunda rahmini bağlattığı halde hamile kalanı duydum🙄 bende nasıl hamile kaldım diye şaşkın olanlardanım. 13 haftalığım hala düşünüyorum😅
Erdeminannesi0219 Mihre o duyumun asparagas olmuş rahme giden kanalları bağlıyorlar sperm rahme gidemeden hamile kalınır mıymış bi sorsaydın o duyduğun kişiye 😂
bir_pasa_annesi Emine88 cnm oğluma hamileyken 5 gün kala öğrendim simdi bizde prezervatifle korunuyoruz korkmaya başladım valla😂🤪
bir_pasa_annesi KubraAda ay ne güzel öğren 2 3 ay sonra doğur haha valla süper ama hiçmi hareket etmedi tekme atmadı
bir_pasa_annesi Erdeminannesi0219 veriyor mu cnm saglık ocagı ben istemeye utanırım ne diye baslasam acaba
EylulEsen bir_pasa_annesi gidip korunduğunu ve elinizde varmı ben istiyorum diyin🙈 ücretsiz 1 paket veeiyor her gittiginde al utanilcak birşey yok benim görümcem de aliyor sürekli
Erdeminannesi0219 bir_pasa_annesi direk hemşirenize prezervatif alıcam diyorsunuz veriyor utanılacak bişey yok herkes alıyor sağlık ocağından alışmıştır artık hemşirede 🙂
Gzdnr2113__ Emine88 valla canım bişi dicem beni linç etcekler korkuyom inanki Ben igne yaptırdım özelde 1 yıllık 650 tl ye 4.5yıldır böle korunuyordum bide doğum kontrol hapı kullanıyordum iğnenin süresi nisanda dolacaktı ben 3 aralıkta hamile kaldım ve öğrendiğimizde 7haftalıktı erken gebelik testi aldım hemen şlakkk kıpkırmızı 2. Cizgi fenalık gecirip acillik oldum😵😵
Emine88 Gzdnr2113__ olacağı varsa oluyo ben 2sene önce geri çekme yontemiyle korunuyoduk inanır mısın yeminle kesinlikle eşim dikkat etmesine rağmen hamile kaldim zevk suyunda sperm var esimin öyle kalmisdim 😂😂😂ama düşük le sonuclandi😔😔
Erdeminannesi0219 Pcoslubiranne nenesinin zamanında anca o kadar olmuş demek ki 🤣yani mantığa ters spermsiz hamile kalmak😂
Emine88 derinsvy yaaaa çok sevindim senin adına sağlıkla al kucağına bebiş hayırlı olsun cnm 😍😍😍😍👏👏👏👏👏👏
Emine88 derinsvy evet yaptım ama daha beş altı günüm vardı adetime cikmadi bisey yarin kan testi yapacaz adetime 2gun kaliyo ozaman kesin varsa yoksa çıkar hayırlısı olsun
ek-istanbul Emine88 ben doğum kontrol hapı kullandıgım halde hamile kaldım. Allahın takdiri yinede sevindik yinede heycanlıyız hiç vazgeçmeyi düşünmedik. Herşey olabilir sen kontrol et