Mavimucize Ben medicalpark florya’ya gitmeyi dusunuyorum da aklıma bikac soru takıldı..Öncelikle muayeneye belli bir ucret odedikten sonraki kontrol ucretsiz mi? Yani 1 kez ucret odeyip iki kez gidebiliyor muyuz? Bir de hangi doktora gidiyorsunuz?
aezgi Mavimucize ben gidiyorum canım doktorum nurgül ulusoy muaneye gelince 1 kez ücret ödüyosun atıyorum 10 gün icinde gittiğinde kontrol randevüsü oluyor ödemiyosun 10 günü gectiğinde ödüyosun
Sevlaydn Ben Bursa medical parka gıdıyordum memnun kalmadım yenı bıraktım ama ongun süre var muayneden sonra ongun içinde güdersen ücret ödemiyorsun
Mavimucize aezgi peki bu sureyi yani muayeneye geleceğin zamanı doktor mu belirliyor? Yani 10 gun sonra gitme suresini onlar mi ayarlıyor. Sonucta muayeneden sonra 3 hafta sonra falan tekrar gidiliyor ya 10 gun icinde gitmek biraz sacma geldi bana yani fazla olur gibi..Bir de doktorun nasıl memnun musun?
aezgi MeyraEylulBallisi evett benim doktorum sgkk kı 200 sgkk yoksa 400 muane ücreti doğum paketi 8250 icinde ikili tarama ve detaylı ultrason yok ama paket iceriğinde 10 muane gebelikte yapılan kan tahlilleri seker yüklemesi dahil babaya ckeup oda süslemesi ( masa süsleniyor sadece ) doğumdan sonra eve yeni doğan hemsire göndermi doğumdan sonra 2 diyetisyen randevüsü bebeğe yapılcak tüm tahliller icerik bunlar eğer paket istemiyosanda 5600 normal 6700 falanda sezeryandı öyle hatırlıyorum canımm umarım yardımcı olmusumdur ☺️ Doktora gelincede mükemmel bir doktorum var gözüm kapalı güveniyorum kimi yönlendirdiysem herkes cok memnun kaldı işinde cok basarılı 💘
aezgi Mavimucize 3 hafta sonra gittinde nerdeyse 1 ay dolmus oluyor canım zaten o zaman tabiki ücret ödiceksin genelde ayda bir gidiliyor zaten bir problem olursa 10 gün icinde cağırıyor seni
MeyraEylulBallisi aezgi Ensar hastanesinde çalışıyodu eskiden o doktor.. Çok övdüler.. Halaa Ensara giden herkes o doktoru soruyo bende floryaya gittiğini duydum siz yazınca soruym fiyatlarını dedim. Teşekkür ediyorum 😊