AybarsMomy Pinkyellow benim bebeğim daha doğmadı onu kullanmak için önümüzde uzun bi süre var almadım daha ama ben süzgeçli olanldan almayı düşünüyorum. File pek sağlıklı gelmiyor . Hemd edişi ile yırtma ihtimali de var temizlik açısından da sıkıntılı bence.
Pelin55 Pinkyellow meyve filesi de suzgeci de kullandim em cok filede sevdi bide dikkatli olun posali gida verirken de
ozgeya Pinkyellow süzgeç olanı kullandım, daha memnun kaldım. Hem bebeğim dişlerini de kaşıdığı için rahatladı hem de temizliği, hijyeni daha kolay oldu.
Pinkyellow AybarsMomy benimde doğmadı bebişim alisverise çıkmışken aklıma gelen herşeyi alayım diye düşündüm ve karar veremedim teşekkür ederim canım 🌺☺️
Pinkyellow Pelin55 aslında gönlüm süzgeçten yana ama ağzına plastik alicak diye biraz tereddüt etmiştim canim
hafsahamza File alma canım ya hemen yikasanda muz seftali gibi meyvelerde kararma falan yapiyo pis pis goruntusu oluyo hic tavsiye etmem ve içinde mevye küçüldükçe bir o yana bir bu yana kaciyo süzgeç daha iyi bu sorunlar olmuyor