Merveturgut Kızlar siz bebeğinizin hareketleri nasıl hissediyorsunuz. Yani benim bi kaç gündür canımı acıtıyor hareketleri sanki kasılma gibi ve içerde titriyormuş gibi karnımda titriyor sanki bi değişik hareketler benim gibi olan var mı acaba
Neefeess Merveturgut eğer hareket etmezse de etsin istiyorum rahatsız ediyorum karnıma pıt pıt yapıyorum ☺️
Tuos2306 Merveturgut benmde öyle. Çok değişik hareketler ediyo bazen. Bende aman hareket etsinde nasıl olursa olsun diyorum. Etmeyince baya stres yapıyorum çünkü 😀 24+5 im. Zamanda geçmiyoor 🙄
ecembugra53 Merveturgut Evt canım dogru kasoyor karnım geriliyor toplanıyor oyun yapıyor işte sıpa😂🤣🧿
bns Vala benimki de masallah içerde kıpır kıpır 25. haftadayız 🥰 ama bazen kayıyo gibi hissediyorum özellikle geceleri bildiğin vuruyor napıyosun çocugum diyorum😂
Merveturgut bns ay neyse normal olsun da bende o kadar garip olunca bi terslik mi var diye düşünüyorum 😂
Merveturgut Tuos2306 ay işte bana da değişik geliyor hareketleri o yüzden biraz endişeleniyorum ama demek ki normalmiş😂
Kubra81 24+6 yim içeride bildiğin futbol oynuyor bazen peşpeşe ve uzun süre durmadan tekme atıyor bazen o kadar sürmüyor. Bazen bayağı güçlü tekmeleri bazen normal çok şükür Nazar değmesin her gün hissediyorum artık:)
Merveturgut ecembugra53 benim ikinci çocuğum aslında kızım daha nazik hareket ediyordu erkek çocuğu yaramaz olur diye boşa demiyorlar😂
ecembugra53 Merveturgut aynen benşm de erkek 😂 şıpa karnımda koşuyor bıgun eşimle izliyordum dışardan 😂😂
Tuos2306 Merveturgut valla normaldir heralde. Bende doktora bazen çol güçlü bazende çok hafif ve az hareket ediyo normalmi diye sordum. Gnde 10 kere hareket hissediyorsan normal dedi. Dönme gibi olur vurma olur kıpraşma olur her türlü hareketi normal dedi 😀