Fulyazorlu30 Fayenur valla o midye denizden çıkarılıp yenilen midye bu midye içimde pirinç ve baharatları olan midye yani hakiki denizden çıkarılanı yemiyorsun canım 😀
Tuba_engn Fulyazorlu30 Normalde yasak Romatizmam (İntihapli) olduğu için, ama ben arada ne yapıp edip alıyordum. Şimdi o kaçamağı yapma lüksüm yok. 🤣
Fulyazorlu30 Curiousmumy ama denizden çıkan midyeyi yemıorsunki arkadasımın midye yeri var kabukların içine sadece pirinç ve baharatlarını eklıyolar dedıgın senın hakiki deniz midyesi
sinber Fulyazorlu30 kokoreçi doktorum önermedi tavuk veya balıktan yapıp yiyebilirsin dedi illa çok istiyorsan gerçekten iyi bildiğin yerden ye ben bişey olur da olmaz da diyemem dedi midye zaten ağır metaller içerdiği için hamilelikte tavsiye edilmiyor ama nefsin için bi tane yiyebilirsin o da iç pilavını sadece
Eda06 Fulyazorlu30 ben yedim valla hattta dün akşam kokoreç yedim hiçbi şey olmaz bu kadar sakınmayın 😂 midyeyide 17. Haftalarda falan yedim sanırım gene bi şey olmadı canım 😜
S-r-p Ahhh midye😍 hamile olduğumu bilmiyordum midye diye delirmiştim evin içinde ama o zamanlar her yer kapalıydı virüsten bi de korkuyordum şimdi midye yazısını okusam salyam akıyor doğumdan sonra kimse tutamaz beni galiba 😋
Deletedmom424 Fulyazorlu30 valla benim de canım çok sushi istiyor ama yemiyorum. Kokoreç bir kez yedim ama. Bilindik temiz bir yer olursa sorun olmaz 1 kereden bence