Babyveannesi Fatma93 evet canım hergün alıyorum hamileliğimin ilk zamanları alamadım bulantı yapıyordu ama uzun süredir hergün içiyorum benimki aynı zamanda multivitamin
tugce67-67 Fatma93 canım ben bir gün karışık vitamin bir gün balık yağı şeklinde kullanmıştım 36. Haftama kadar.sonra hepsini bıraktırdı doktorum doğumdan sonra devam edeceğiz dedi
Zsahin Mina00 balık yiyemediğim için omega 3 yazdı. Bel, kalça ağrım için magnezyum yazdı (geçmesse calsiyum da yazarız dedi ama ağrım baya geçti) ve birde kan ilacı kullanıyorum canım
Mina00 Zsahin Benim de bel agrım var acaba bana neden vermedi ama bende enfeksiyon varmış ondan ağrıyor olabilir mi bel
Mina00 G_A45 içiyorum canım düşük tehlikem var diye yürüyüş yapamıyordum belim ve kaşıklarım hala agriyor
Mina00 G_A45 13+6 evet kullanıyorum ayrıca haftada bir proluton iğne kullanıyorum canım daha önce iki kez bebeğimi kaybettim
rmysozysr Omega 3 her gün 1 tane uyumadan önce kullanıyorum. Yanında decavit magnezyum kan hapı ve d vitamini kullanıyorum