Seher87 Zehra333 iyi o zaman inşallah tutmuştur canım ..son ilişkinin üstüne 11 12 gün ekle o zaman yap en kötü
Wonderanne Zehra333 derler ki hamile kalmadan önce adette gecikmeler olur insaAllah sende de öyle olmuştur hayırlısı olsun geç döllenme ise bir hafta 10 güne test pozitif olur diye tahmin ediyorum
Zehra333 Wonderanne kuzu şimdi hatırladım yumurtlamadan 8 gün sonra yani ayın 23 inde ovğlasyonum koyu olmustu başka da takip edememiştim belki ikinci yumurtlama oldu
Zehra333 Seher87 aaa şimdi hatırladım 15 16 Haziran yumurtlama 17 çatlama olmustu adetin 23. Günü tabi yumurtlamadan 8 gün sonra elimde kalan son ovülasyon testimi yapmıştım yani ayın 23 inde tekrar koyulaştı sonra restlerim bitti yapamamıştım belki ikinci yumurtlama oldu bak yumurtlama bittikten 8 gün sonraki testim
iremgun Zehra333 aa sen hala adet olmadın mıı, ay hadi inşallahhh. test yapınca bize de haber ver inşallah geç döllenmedir ya🙏 Benim de dün pembe, kahve akıntım oldu ya adet olucam ya da yerleşme kanaması bilemedim. İnşallah rabbim gönlümüze göre versin🙏
Duygukc Zehra333 benim geç döllenme olmamasına rağmen adetimin 7. Gününde kanda öğrendim kan verene kadar idrarda çıkmamıştı adetin geciktiyse bence kan ver canım idrar yerine
iremgun Zehra333 ben ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. 26 günü şaşmaz benim hiç 4 gün var daha böyle bir şey oldu ya dengem şaştı ya da bir şeyler var bilemedim. Ben de 3 güne adet olmazsam o zaman yapayım test dedim.
Zehra333 Eğer ikinci yumurtlama olduysa 24 haziranda oldu yani daha 6 gün önce ben bi hafta daha bekler test yaparım adet olmazsam
Zehra333 iremgun benimde senelerdir 28 günde bir olur geçen ay 30. Gün oldu bu ay da öyle sandım ama bıgün 31. Gün olmadım
iremgun Zehra333 ben anlamadım bu Ay bir değişiklik var ben de ama çözemedim valla🤷♀️ dayanabilirsem 3 gün sonra adet günüm işte o günü bekleyeceğim 😊
Wonderanne Zehra333 insaAllah vardır canım bu ay ay ne zor hamile kalmak herhangi bir sıkıntın yok demi