Duyguscuk Betuell Burda pek çok kişinin 6 Nisan, ne güzel birbirimizle durum paylaşımları yaparız ;)) En son ne zaman gittiniz ultrasona, ilk ultrasonla sat arasında gün farkı var mıydı? Yoksa hep sata uyumlu mu gitti ;)
Betuell Duyguscuk benim ki hep uyumluydu aynı gitti En son 3 hafta önce gitmiştim bu hafta gidincede 2 li test yaptırıcam ve beeelki cinsiyet tahmini😍😍😍
Minik2829 Betuell erkege benzetti ama 3 4 hafta sonra kontrole gidicem ozaman kesinlesir bence erkekse.
Betuell Minik2829 bende cuma gidecem bakalım bana ne diycek bende erkek istiyorum bir prensesim var 2 yaşında🥰 allah sağlıkla kucağımza almayı nasp etsin🤲🏼
Canselcg Guni1- 💕💕 sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 12. Haftayı mı bekliyorsunuz benim gibi kontrol için
Guni1- Canselcg bugün gittim benim doktorum 3 haftada bir olarak kontrole alıyor şuan için. Bir sonraki 12.hafta 2 li test olacak 😊
Busraveminisi1 Gebegunlugu normal canım bende de aynı haftada bıçak gibi kesildi belirtiler azaldı birden doktoruma endişeyle ulaştım o da vücut hamileliğe alışıyor demektir kanaman sancın yoksa evham yapma demişti korkma sende
Yasd rabiass hadi bakalım😊 benim ona göre erkek, diğer teorilere göre kız 😊 benim hissettiğim hep erkek, eşimin kız, diğer aile üyeleri de kız 🥰 bakalım ne olacak
rabiass Yasd bnmkide kız gorunuyo ama 🥰 bnde kız hissediyorum ama eşim ille de erkek diyo sağlıklı olsun da cinsiyet onmli değil bence 🥰
Yasd rabiass tabikide önemli değil kızda olsa erkekse olsa evlat🥰 bizimki merak heyecan 💐 başka bişey değil. Çünkü kız kıyafeti mi alsam erkek mi alsam nasıl olur falan insan bi heyacana kapılıyor❤️ İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri🤰🏻👼🏻
Minik2829 Betuell hiç aşermem bulantim olmadi canim.ama bebegi ince bir cizgi halinde gordugumde sağ taraftaydi.şimdi buyudu tabi tam ortada gozukuyor🙈 yarin 4.ayima giriyorum.cok heyecanliyim.senin bebisin nasil.bu arada bebegi hic hissetmiyorum.20nci haftadan sonra dedi doktorum
Betuell Minik2829 benim kızım sağdaydi sağda hissetmiştim bu defa sol tarafamda arada hissediyorum ben iyi gidiyor şimdilik kızım da bulantı aşırı istifram vardı bunda yok bakalım☺️
Deletedmom54 Kızlar karnı çıkmaya başlayan var mi acaba Ben bu konuya cok taktım benim hiç çıkmadı ama ultrasonla bakılan alt karin kısmınmda sertlik oluşmaya başladı
Deletedmom54 EdanurZ Benim de 16 nisan ben karnımın çıkmasını istemiyorum da pek , bakalım nasıl olacak Yani gebeliğimi gizlediğim için geç çıkmasını istiyorum daha doğrusu