Cnsv12 Yildizzb04 canm. Şuan bnm. Adet tarihim en son 23 Mayıs tı hamileyim kesinlikle test al ve doktora git Bebeğinin sağlığı için
Cerenka Betuell 13+2 ydik yok ben sormadm beklemıyodum zaten cnku erkendı daha doktor kendısı bir anda erkege benzıyor %80 dedı banada sürpriz oldu ama net 16 da belli olur sanırım 🥰🥰
Busraveminisi1 4114eb 10. Haftaya girdiğim gün bıçak gibi kesildi canım hatta endişe bile etmiştim çok ama yersiz çıktı çok şükür🤲🏻☺️🧿❤️
Busraveminisi1 Deletedmom54 yaa bende 85 kullanıyordum şimdi kasıyor hepsi daha rahat ve bir tık büyük bakmam şart oldu elimde olsa sütyensiz gezmeyi bile tercih ederimde olmuyor😅😅
BetulG 11+6 oldum, ikili taramayı dün yaptırdım. Kıza benziyor dedi ama tabi net değil dedi :) hayırlısı olsun hepimiz için
ikizkelebeklerim06 Busraveminisi1 cinsiyet belli oldu mu ben gitmedim 16yi bekliyorum benim çift yumurta ikizi birini kıza benzetti ama inanmadım pek erken diye 😇
Busraveminisi1 ikizkelebeklerim06 yok henüz belli olmadı canım 4 ağustosta kontrolüm var o vakite öğrenicez Rabbim nasip ederse inşallah 😍🤲🏻Oh maşallah sende var iki tane minnoş Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah öğrenince haberleşiriz👼🏼👼🏼🧿🌸
Duyguscuk Senzinc Gözünüz aydın. Ben de iki gün önce gittim, 12+5 olduk bugun. Geç döllenme sanırım bizimkisi. Daha kan sonuçlarını almadım, inşallah temiz çıkar 😊
maras46 Melike_16 13+3 üz Sukur ki mide bulantılarımı atlattım Geçen haftada ikili testi yaptırdık haftaya çıkacak sonucumuz
ikizkelebeklerim06 Busraveminisi1 tamamdır inşallah 💕 ben de bayram öncesi gidicem bakalım neler olacak 🤗
Senzinc Duyguscuk canm yanlş yazmısım 13 hafta oldu benm 🥰 allahım sağlıklı versin cümlemizinkini insallah
Busraveminisi1 ikizkelebeklerim06 bende bayram öncesi istedim de doktorum izne çıkıyormuş sonra da bayram giriyor araya sonrasına kaldı nasip😌❤️🙏🏻