uleOkayBardak Sevgili anneler ve anne adayları Kullandığınız ,kullanmayı düşündüğünüz park yatak marka ve modelleri ile ilgili tavsiyelerinizi istiyorum ,teşekkürler
Deletedmom404 uleOkayBardak henüz almadım ama aklımda kraft ve baby2go markaları var canım yapılan yorumlar kalite vs. İyi yönde bakalım hangisi olursa
TubaTuana uleOkayBardak Bende kraft garden aldım henüz denenmedi oğluşum doğunca inşallah ama cokk güzel kaliteli ve kullanışlı . 1 dk da kur 1 dk da kaldır herhangi bir koku filan da yok kumaşında
Tugba2213 uleOkayBardak babygo 2go 8108modelini aldım bnde canım civilden mor rengını ben cok begendm kullanımı da cok rahat bız memnun kaldık
uleOkayBardak Kraft çok güzel görünüyor ama kokusu ile ilgili olumsuz bir yorum okudum bilemedim prego nasıl gereksiz mi pahalı
BurcuGztok uleOkayBardak bende aldim kraft kesinlikle kokusu yok ve cok saglam.. Kolayca 1 dk da kuruluyor🙂
Deletedmom404 Nette kullananlardan okuduğum yorum beni şüphe de bıraktı ya çocuk 8/9 aylık olduğunda uykusunda dönerken yatak sallandığı için uyku kalitesi düşüyo uyanıyo filan mobilya beşik şart gibisinden yorumlar bilemedim şimdi 🤦♀️
ElifTpcTalas Deletedmom404 en kullanıssız moblya lar bence cokcgerekzız canım sallnamasını istemıorsan ayaklarnı kapatrsın ben cok kullandlı ben cok memnunum ama sen blrsn tabikş canım
ElifTpcTalas Deletedmom404 hc ckartmıyosun hayatım dırek modu var zaten ayakları kapatıosun sallanmıpr acıosun sallanıor
uleOkayBardak Peki bu üst aparatları olması sizlere kolaylık sağladı mı alt açma vs gbi şeyler bazılarında yokta