Tucenur di_la45 csnım ben 4 aydan ber kullndım lierac krem cok iyi olmasına ragmen 33 haftamda catır catır catlamaya basladım sürmeye devm ediyorum ama nafile bünye meselesi
Kapalikutu di_la45 tamamen yapı meselesi ne yaparsan yap çatlayacak olan çatlıyor malesef. Ama en azından o karnının gerginliğini alması için zeytinyağı falan sürebilirsin.
Zehra2604 di_la45 ben bebek yağı, bio oil yapı, normal nemlendirici sürüyorum hep, sürekli de bakardım oldu mu çatlak diye, 33 haftamda bir anda oldu, hatta resmen bir günde oldu diyebilirim 🤦🏻♀️
Fatmayrc Ben 27. Haftamdayım canım göbeğim şimdi doğurcakmışım gibi iç karnım darmış 3. Ayımdan beri sabah akşam düzenli olarak bio-il kullanıyorum hiç çatlağım yok ama 30 lu haftalarda nasıl olur bilmem
Aycigulogretmen Tavsiye üzerine aldığım Hindistan cevizi yağı çok etkili ve fiyat olarak çok makul kesinlikle önerimdir
Zeybice Ben kullaniyodum vazgectim cunku son haftalarda suan 37 deyim bebek hareketleri artmaya basladikca dogal olarak alt karinda catlak olusuyor. En basta yoktu.
helinergul di_la45 merhaba ben de 4.5 ayı bitirmek üzereyim:) Radix çatlak jelini kullanıyorum anneler için üretilmiş kutusu bile gül kokulu bayılıyorum:) Doktor tavsiyesi ile aldım eczanelerde sarılıyor fakat Kolay yoldan trendyoldan da alabilirsiniz:) Çatlak kremlerini erkenden kullanmaya başlamak çok önemli:)
Henza di_la45 ben ılk hamılelıgımde babe Vıctorıa’s secret lıerac kullandım ucunude surdum hıc bır halta yaramadılar suan aynı sefa kremı var onu suruyorum bence kesınlıkle edının sızde yada dogal hındıstan cevızı yagı yada losyonu satılıyor onlardan alın kesınlıkle
buseyusuf27 di_la45 badem yagı cnm bnm kremlere alerjim oldugu ıcın badem yagı kullnyorm 5.ayımdayım goguslerıme bıle suruyorum ıns catlak olmaz bundan sonra
Simal61 Ben çok araştırdım ve herhangi markalı krem almak istemedim ne kadar olsa kimyasallar diye.. karışım hazırladım kendim 2 yemek kaşığı katı kakao yağı(internetten aldım) 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı 2 yemek kaşığı hakiki zeytinyağı 1 yemek kaşığı kantaron yağı ilk ikisini benmari usulü erit sonra yağların hepsini küçük bi cam kavanoza koy hergün sabah kol göğüs karın kalça heryerine sür bol bol sür zaten malzemeler artıyor yine katılım yaparsın … bu yöntemle diğer kremlerden çok daha uyguna geliyor ayrıca..
Minnak16 di_la45 canım ben Palmers kullanıyorum harika bir ürün 89₺ trendyolda sabah sürüyorsun bütün gün nemli kalıyor ve engelliyor benim karnı da çok kocaman 22. Haftadayız. İlk doğumumda Mustela kullanmıltım ama Palmers kesinlikle harika cam kavanozda olan özellikle o
buseyusuf27 di_la45 yo bn kullnyorm hıc bır sorun yasamadım bunyeden bunyeye degısıyor herkeste aynı dgl sonucta
askdunyam di_la45 en iyisi lierac. Yağlar ilk aylar işe yarasa da ilerleyen zamanlarda az gelir. Bool su tüketimi de çok önemli. Günde bir kez iki kez olayına takılmadan gerginlik kuruluk hissettikçe nemlendirmek önemli. Yapısal yatkınlık olunca az da olsa olur ama önlem alınca minimuma iner.