AybarsMomy Hatemyavuz son 7 oldu az önce 🤦 gelmiyoooorrr ve hala midem yanıyor ne alaka anlamıyorum midemde tepiniyor sıpa ya
Busesrmz Hatemyavuz benimde son 19 bende gelsin istiyorum artık vajinam çok acıyor orda ki kemiklerim felan doktoruma gittim bu hafta gelir dedi ama bilmiyorum 😂 gelicek gibi değil bu çocuk hemen gelsin istiyoruz eşim de her ağrımı sancımı sancımı diyo oda sabırsızlanıyor artık dua edip duruyo eşşeğim ya 🥰🥰 Oğluşumuza kavuşmak için saniye sayıyoruz valla💜 İnşallah herkes bebişlerini sağ sağlim kucağına alır o mis kokusunu koklarr❤️❤️
_mucizem_ Hatemyavuz son 20 sancı 3 cm açılma ile bekliyorum 🙈 nişanım da geldi ama açılma ilerlemiyor 🤷🏻♀️
Hatemyavuz Glay123 aa bu bendede var ne alaka diyorum midem bulanıyo e hani bu aşağı düşünce böyle olmuyodu bizimkiler aşağı inmedi heralde ya
Hatemyavuz HilalOzmen gelmeye niyetleri yok benim oğlum baya baya hareketli bunun gelmeye niyeti yok diyo eşim 😀
Hatemyavuz Busesrmz amin inşallah benim eşimde her an doguruyomusun diyo😀ben daha doktora gitmedim 38 de gel çatı muayenesi yapicam dedi inşallah ben gitmeden o gelir benimde baya vajinanın içi batiyo böyle cisim varmış gibi baskı oluyo senindemi oyle
Hasibedenizli Busesrmz bizde sabırsız bir şekilde bekliyoruz son 4 gün diyor program ama hiç bir belirti yok anlamadım bende sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Busesrmz Hatemyavuz evet ya çok acıyor gerçekten yürüyemiyorum yatakta hele dönemiyorum kalkamıyorum eşime tutunarak kalkıyorum dönüyorum 😅
HilalOzmen Hatemyavuz bakalım perşembe günü kontrolümüz var ne olacak hareketleri de azaldı sanki biraz 😊
Hatemyavuz Busesrmz inşallah ben gidincede güzel şeyler söyler gelir bu hafta der pek umudum yok ama ayrıca bende yatak başlığına tutunup kalkıyorum geceleri😀sabah eşime şöyle hic uyanmadan sabaha kadar uyusamya ne güzel olur dedim valla uykular haram oldu
Deryadiyebiri Son 16 🥳🥳🥳 Bel ağrısı, kasıklarda acayip bir baskı, sürekli tuvaletim varmış hissi var… Bakalım yarın ilk kez çatı muayenesi olucam😒 merak ediyorum ne diyecek doktorumuz…
Gizembayb Gulinal canım bizede bilgi ver mutlaka bende sezeryan istiyorum🙏 buarada gevmiş olsun rabbim saglıkla kucagına almak nasip etsin🙏😍🧿
Pnrkrb Hatemyavuz son 17 cok sukur. Dun hastanedeydim nst cekildi iki kez. Sancilarim cikti. Doktor muayene de etti rahim agzi yumusak ama acilma daha hic yok dedi ve bebek de daha asagi inmemis bebegi asagi cekmemiz lazim dedi. Her gun korunmasiz iliski ve comelip kalkma hareketlerini yapacaksin dedi.