Elifmustiii Btl_ozn canım sen kactane hurma yiyordun bizim b39haftalik oldu ama ağrı sanci hiçbişey yok hâlâ ve suni sancidanda çok korkuyorum 😔
HilalUysal Btl_ozn bebeğinizi sağlıkla sıhhatle buyutun inşallah. Çok güzel bi doğum olmuş darısı bana ve tüm bekleyenlere 🙏🏻🤗
Pnr_ysm Btl_ozn Âmin inşaALLAH Ecmain ALLAH'IM sağlıkla büyütmek nasib eylesin inşaALLAH inşaALLAH RAB'BİM bana da yaşatır bu güzel duyguyu Ecmain
Ayselcnt Btl_ozn hem haftası hemde kilosu bence çok iyi canım.. İnşallah bende senin gibi o haftalarda doğum yaparım.. 40 ı beklemeden.. 😊
Btl_ozn Ayselcnt saol cnm 1 hafta daha dursun isterdim gelisimi icin ama şükür iyi sağlık problemi yok hayırlı doğumlar olsun onlarin günü saati Rabbim tarafından bellidir diye düşünüyorum
Elifmustiii SemaCoskun canim benimde bugun 38+6oldu halada agrim vs yok bizimkide kiz bu arada günde 5tane hurma yiyorum bende sen ne kadar yemiştin
SemaCoskun Elifmustiii ben o kadar yiyemiyorm mideme dokunuyor 😕 en fazla 3 tane yiyorum yiyebilirsem. Bende 38 oldum hafif ağrılar oluyor bebeğin başıda çok güzel aşağı inmiş bekliyorum bakalım
Btl_ozn Elifmustiii yani bende 3 5 tane yiyodum canim istediği kadar 38den sonra dogmasi daha sağlıklı canım ne kdr kalırsa onun icin iyi ama bizimki erken geldi birazcik
Btl_ozn Elifmustiii 36dan sonra başladım sayılır 3 tane 5 tane canim istediği kdr yedim ama sadece açılma icin onun yeterli olacagini zannetmiyorum