Leylasnsy Merhaba kızlar. Gebzede özel klinik doktoruna gidiyorum. Ve kan uyuşmazlığı tahlilim yapıldı negatif çıktı. Heyet raporu almam gerekmişş. Devletten alabilir miyim ? Ve devletten yaptırabilir miyim??
Hkose_972 Leylasnsy ben devlette yaptırdım ama heyet raporu falan denmedi kan uyuşmazlığımız var demiştim doktora oda 28. Haftada gel yapalım dedi gittim kan verdim yatış yapıldı bir saatliğine iğnemi vurdular çıktım parada ödemedim
MyLittleHeart Leylasnsy heyet raporu ilk defa duyuyorum.gerkli olduğunu düşünmüyorum benimde kan uyuşmazlığı var 6. Haftada kanamam olduğu için vuruldum birde 28. Hafta vurulucam heyet raporu falan da istenmedi
Zehra2604 Leylasnsy benden istemediler, bende özelde yaptırdım, isim verdi doktor gittik eczaneden aldık, sonra vurdular, hiç uğraştırmadılar bizi😏
thaliasmom Leylasnsy Leylasnsy Leylasnsy Heyet raporunu ilk defa duydum. 8.Haftada kanama oldu diye devlette kendi doktorumun yatış vermesiyle hiç para ödemeden yaptırdım. 28 Haftada devlet yerine araştırma hastanesine gitmiştim orada doktor reçeteye yazdı (eşimin kan grubunu doğrulayarak ehliyetini gösterdim.) Heyet diye bisi hiç duymadım.
Melek-0 Heyet raporu ne için benimde uyuşmazlığım var ben negatifim eşim pozitif tahlil sonucunagöre de 28. Haftamda iğnem yapıldı doğumda bebek pozitif olursa yani benimle zıt grupta olursa bir doz daha yapılacak
seydaau Melek-0 kuzum bende özele gidiyorum sordum benimde eşim + ben - . Bana cocuk doğunca kan grubu belli oluyor dedi.
MyLittleHeart Leylasnsy yaparlar canım ben normalde özele gidiyorum testlerini devlette yapıyorum ama araştırma hastanesi
MyLittleHeart Leylasnsy ilk iğneyi karşılıyor özel ikincisinde hastaneye göre değişir heralde bana 500 denilmişti ben devlette yaptrcam
Leylasnsy MyLittleHeart devlette direk kadın doğumcudan sora alacam kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıracam mı diyecem 🤯 sonra demesin kendi doktorunda nie yaptırmadın die 🤔
MyLittleHeart Leylasnsy yok ben gittim konuştum öyle bişey diyemez acilden giriş yaparsın vururlar dedi devletteki doktor öyle bişey söyleyemez karışamaz yani ben testleri devlette yaptrp özelde ki doktoruma götürüyorum kimse bişey demedi şimdiye kadar
Haticeguler Merahabalar buralada yeniyim ilk mesajım benim dekocamla kan uyuşmazlığiz çıktı sağlık ocağı bana 20 haftanda gel iğne yapicaz dedi özel hastane ye de gittim oda bana 20. Haftada gel dedi test yapicaz ne yapmalıyım