Zlm29 Merhaba kızlar 29+ 3 bebek 3 aydır yan duruyor kafası sağ tarafımda ayakları sol tarafımda bugün kontrolde doktor dönmezse sezeryan dedi 3 aydır böyle sizde olan varmı böyle döndümü
Meriwa Zlm29 bence sezeryan demesi için cok erken 29-30 arası benim başı aşağıdaydı şuan 33 üm geçenlerde bi bayan 37 deymiş hala dönmedi diyodu yani demem o ki son zaman kadar bekle ya sancı tutucak doğum esnasında bakıcaklar yansa sezeryana alırlar
Gldn7 Zlm29 aynı haftada Cuma günü kontrolm vardı aynı sekil duruyodu kafa sagda bacak solda doktor daha var zamanına dedi döner dönmezse planlı sezeryen bide bebgin kafası iki hafta önde dedi
AybarsMomy Zlm29 benim bebeğim hep öyle duruyordu . Doktorumda hiçbir zaman bebek dönmez falan demedi ki 35.haftda gittiğimde dönmüştü başaşağı. Doktorun işine gelmiş sezeryan demek bence. Daha erken döner 38de dönen bebekte var doğum sancısıyla dönen bile varmış.
Zlm29 Meriwa açıkçası özele gidiyordum 2 ay üst üste yan duruyor deyince ve sezeryanda yönlendirince dedimki galiba bilerek diyor bugün devlete gittim 3 ay sonra dedi yan duruyor
AybarsMomy Zlm29 bazı doktorlar öyle burda hep neler okudum. Korkma kısmette ne varsa o olacak zaten. Kendini normale de şartlandırma ama . Benim bebeğim dönmüş benim çatım müsait herşey normal ama sancım yok 38+6yım gelmiyor 40a kadar beklerim diyor doktor gelmezse sezeryan olucam kısmet neyse o yeterki sağlıklı olsunlar 🤲☺️
MrvDmrkr 32.haftamda gittim kontrole halen yan duruyordu, 34e girdik perşembe günü kontrolüm var halen de dönmemiş olabilir. Sezaryen demek için çok erken davranmış doktorunuz, o haftada bebeğin dönüp aşağı baskı yapması zaten sizi çok zorlar.