belma00 tansiyonum 133 80 cikti midem de hafif bulanıyor hastaneye gitmeli miyim normal midir sizce 34 haftalik hamileyim
Sezensu belma00 Canım normalde hep daha düşükse git bence, doktorunu arayıp soramıyor musun? Allah korusun gebelik zehirlenmesi falan olmasın
1994ozg belma00 tansiyonun normali 12 8 dir sizinkinde sorun yok gibi fakat bazı bünyelerde değişiyo isterseniz limonlu su içip bi doktorunuza yazın ve takip edin bi yükselme falan olursa hemen acile
fosforlukalem belma00 bu bünyeden bünyeye değişir 😑 benim hep 9 6, 10 6 filandır. Bir altı yada bir üstü çok etkiler. Şimdi yok normal desek Allah korusun bişey olsa vebal almış oluruz. Bu nedenle böyle soruları sormak yerine doktorunuza danışın bence 🙏🏼
Meriwa belma00 bu tarz şeyleri buraya sorucak kadar acile gidin lütfen kimse normal tansiyonunuzu durumunuzu bilemez burdan cevap yorum bekliycem diye …
belma00 Sezensu yok arayamiyorum melaesf almanyadayim sadece randevu ile gidiyorum dun ishal de olmustum korku girdi suan içime bende ondan suphelendim
belma00 1994ozg normalde hep dusuk cikardi biraz midem bulaniyor dun ishaldim 13 cikinca korku girdim ne yapmaliyim bilmiyorum
belma00 Sezensu bilmiyorum ki canım internette bakindim belirtiler var gibi sanki giderim olmassa cok sagol 🙏
belma00 Meriwa haklisin canim ama belki ayni durum da olanlar vardir tercubesi olan vardir diye sordum zaten doktor bilir herseyi onun farkindayim
Meriwa belma00 bak burda kadının biri geçmiş postlarda var hafif lekelenme gelmiş biz cok bilmişler olarak üstüne görme yerleşme demişler gitmemiş ve bebeğini kaybetmiş böyle görünce sinirleniyorum kusurs bakma sizden önemli değerli değil hiç bişey gidin siz doktora
AybarsMomy belma00 benim normal tansiyonum 9-6 geçen gün nstde fenalaştm tansiyon 11-8 çıktı ebe normal diyor dedim ne normali fenalaştım bana fazla geliyor mesela çoğu kişinin normali olmasına rağmen. Aklınızda kalmasın mutlaka görünün doktora. Yurtdışında yaşıyormuşsunuz orda biraz daha değişik ama acil falan gitme ihtimali yok mu.
belma00 AybarsMomy normalde benim tansiyonum da 11ler cikiyor bugün olctum 13 cikinca korktum hafif mide bulantısı da var bu haftalarda mide bulantısı da normal mi bilmiyorum.
Rkysvn2643 14 ve üzeri tehlikeli diye biliyorum canm benim de geçen hafta yüksek ti 15 16 çıkıyordu alfamet e başladım şu an 13 lerde çıkıyor sabah ta kontrolüm vardı doktor normal olduğunu söyledi ama yine de bir doktoruna sor istersen
belma00 Rkysvn2643 benimde 11ler de cikiyordu hep bugün 13 de cikti belirtiden birimi yoksa 14 mu olmasi. lazim
Susamms Bugun bende bu konuyla ilgili doktoruma danıştım, normalde tansiyonum 10-7 başım sürekli ağrıyor diye endişelendim doktor bana 13.9 ların sıkıntı yaratabileceğini söyledi. İhmal etmeyin gidin doktora