Şampuan ve saç kremi olarak dalan kullanıyorum, prabensiz boyasız vs diye geçiyor. Geçenlerde watsonsdam ashley joy marka argan bakım yağı aldım duştan sonra saç uçlarıma onu sürüyorum. Diş macunu eyüp sabrinin misvaklısını denedim kullanamadım tadından dolayı, rocs marka florürsüz aldım dışı siyah tam adını hatırlayamadım şimdi. Nemlendirici olarak indirimde ecowell almıştım hamile değilken onu kullanıyorum, güneş koruyucum heliocare renkli olan. Çatlak kremi de lierac ve incia aldım ama incia çok yogun pek kullanamadım. Koltuk altı roll-on yine incia aldım. Onun dışında sebamed roll-on da var ama incia koku önlemede daha başarılı. Bir de niveanın alüminyum içermeyen fresh diye geçen bir spreyi var onu da kullanıyorum. Bunların hepsi olmasa da bir kısmını bitse yine aynılarını alırım ama açıkcasıok takmıyorum zihnimi çok yordugumu farkettim. Örneğin çalışıyorum ve her gün az da olsa makyaj yapıyorum o zaman herşeyi gidip sıfırdan almam gerekirdi ama almadım kendi makyaj ürünlerimi kullanmaya devam ettim sadece daha az ve sade yapıyorum diyelim. Fondöten, ruj kullanmıyorum mesela. Bir de söylemeyi unutmuşum duş heli alterra almıştım rossmandan bitmek üzere şimd bioderka atoderm denemeyi düşünüyorum bakalım.