Hazalperi Kızlar idrar kültürü vermiştim mantar çıktı doktor enfeksiyon bölümünden randevu al demiş tedirgin oldum başına gelen var mı nasıl geçiyor
Ilaha98 Hazalperi bendede mantar enfeksiyonu vardi 28 29 haftada cok kasintim vardi.filtir mantar enfeksiyona karsi kullandim kullandikdan sonra gecti.
Ilaha98 Hazalperi kotu bisey degil.rahatsiz olma canim bendede cikti filtr kullandikdan sonra geciyor
DilanDag Hazalperi valla bu zamana kadar beş kutu antibiyotik bitirdim nerdeyse bitkisel ve doğal yöntemler vs ama geçmiyor 🤷
Ilaha98 DilanDag bende sizin gibi aynen.ama sonuncu defa dr bisey yazdi bana eczaneden aldim ne kasintim kaldi ne bisey gecti tamamen kendimde inanamadim
Ilaha98 Hazalperi evet.bana vajina filtir yazdi kullandikdan sonra gecti hemde 6 gun soyledi kullan 6 gune tamamen gitti
Hazalperi Ilaha98 anladım bende kararsız kaldım başka kadın doğumcuyamı gitsem diye yoksa enfeksiyon doktoruna mi gitsem
DilanDag Hazalperi normalde enfeksiyon doktoruna göndermez ki kendi kadın doktorunuz ilaç yazar Niye öyle demiş size anlamadım
RabiaMG Hazalperi benim evlendigmdne beri gecmiyor mantar. Kac kez kultur yapildi ilac kullandim. Bende gitmistim enfeksiyon hastaliklarina kultur istemisti kadindogumda kultur aldirip sonucu enfeksiyona goturmustm kadin dogumdaki gbi ilac vermisti sadece 6 aylik bir tedavi uygulariz gecmezse demisti. Ona bidaha gidemedim fitil krem idare ediyorum.
Funda675 Benim de aynı yıllardır çekerim kızlar bu mantar illetini ne yaptıysam kurtulamadım neler denemedim hangi ilaçları kullanmadım ki :( yok geçmedi bide hamilelik yüzünden iyice arttı kesin çözüm diyebileceğiniz bişey var mı acaba ?