Tugceduru Kızlar 23haftaşık hamileyım ve ılk kez bugun rahmım oralarda gezınıyor daha once hep yukardaydı sankı cok asagıda boyle bı durum yasayan varmı
Hatice97 Tugceduru canım bende 28+6 haftalığım benimde birkaç gündür çok aşağıda hissediyorum ama tekme değil yani sanki tırmalıyor gibi bende endişeliyim canım
Ahsend49 Tugceduru bugün bende öyle hissettim 😔 çok korkuyorum bişey oldumuki diye . Çünkü öğlenden beri dolandım ayaktaydım abimin düğün alışverişi için 😔 acaba normal mi . Şimdide yola çıkıcam kendi evime gidicem başka bi şehire
Derya68 Sıkıntı olmaz korkma benim bebeğim doğacak oldu 17.haftadan beri hep aşağıdaydi çok şükür bisey olmadı işimi yaptım yürüdüm ettim doktor kendini fazla yorma dikkar et dedi bu yani o haftalarda, öyle oluyor kasıklarinda, hissedersin illaki
Rmysa_05 Ben doğurcam 39 haftalığım 6 aydan beri aşağıda büyüdü 😂 kızlar bu tür zor bir hamilelik ama hep vajina da baskı ağrı oluyor ben alıştım resmen 😬
Tugceduru Rmysa_05 agrı degl orda sankı baskı uygulayıp dogcakmıs gbı hıssettım uzun zmaandır normal wc kullanmıyordum normal wc girdim cıktım uzandm oldu acaba ondanmodır ko
Rmysa_05 Tugceduru yok canım bazı bebek heş aşağıya yer yapıyor hep doğacak gibi ama kafası baskı yaptığında hala bana aşırı baskı yapıyor ama doğmuyor 😂