Ppervinnn Bugün tahlil verdim protein kısmında negatif yazıyodu ama bana protein kaçağı olabilir dedi ve 24 saatlik idrar biriktirmem istendi. İdrar yolu enfeksiyonundan da olabilir dedi. Yani anlamadım tahlil sonucunda negatif yazıp bana neden var dedi
Nghnclkk Ppervinnn 35.haftada idrar tahlilinde benimde proteinim negatifti ama birden ellerim ayaklarım ve yüzümde şişme meydana geldi doktor tansiyonuma baktı ve tansiyonum yüksek çıktı idrar toplamamı istedi ve 24 saatlik idrarımda 306 çıkmıştı beraberinde şişlik ve tansiyonumda olunca bi hafta daha bekleyelim yine yapalım tahlil dedi 1 hafta sonunda yine idrar topladım ve bu sefer 329 çıkmıştı kontole diye gittim ve zehirlenmeye başlayınca mide bulantısı falan acil sezaryen oldum 37.haftamda 😒
Psikolog-anne Ppervinnn bugun bana oldu aynısı. Bir kaç gündür baş ağrım vardı gebelik boyuncada arada tansiyonum fırladı hep, protein den şüphelendiler cıkmadı ama bugun cıktı +1 olarak. Bende yarın 24 saat toplayacağım
Ppervinnn Deletedmom250 protein kısmında negatif yazıyo idrar yolu enfeksiyonundan da olabilir dedi. Tansiyon olcucrm yarın bi de idrar toplayip goturcem. Bana hiç kap vermedi 5 litrelik şişeye koy dedi size de öyle mi yaptılar
Ppervinnn Deletedmom250 ne biliyim ya doktor öyle dedi işte anlamadım gitti. Tahlinin resmini ekleyemedim görürdünüz sizde negatifti. Yani yarın sabah ilk idrar tuvalete ondan sonraki gece de dahil diğer sabahta dahil hepsi şişeye dimi
Ppervinnn Deletedmom250 ay, çok saolun ya valla yardımcı olduğunuz için Allah, razı olsun. Tansiyonum 12 8 felan cikiyo normal. Insallah zehirlenme yoktur
Ppervinnn Nghnclkk of ya bende bundan korkuyorum. Ellerim ayaklarım sisiyo yanıyo. Tansiyonum çok şükür şuanda normal ınsallah çıkmaz :(
Nghnclkk Ppervinnn hayırlısı ama sık kontrol ettirmekte fayda var maalesef tansiyon sinsi bi şey hissettiğini pek anlamıyorsunuz. Ben en son tansiyon aleti ile dolanıyodum etrafta😑
Psikolog-anne Ppervinnn 37 +4üm, haftam iyi elhamdülillah en fazla acil sezaryen olur. Ama normal istiyordum