Tprktprk Merhaba hamişler ve adaylar , 6+4 hamileyim betahcg 1997 cıktı , kesem göründü ama bebek göremedik normal mi sizceee
Meriwa Tprktprk daha erken olabilir cnm doktorun bilgilendirmiştir zaten seni ama geç döllenme olabiliyor sana göre 6 haftayken 4,5-5 hafta olabilirsiniz ben 7 haftada gördüm
Byzb1 Tprktprk bana da aynı şeyi söylemişti doktor hatta boş gebelik diyip bütün gün beni strese soktu sonra bol su içip gel bu halde eve gitme daha iyi makineden bakalım dedi ve susam kadar görünmüştü hatta kalp atışını bile son baktığı makineden almıştı 😊 bazen makinelerle alakalı erken göremiyormuş isterseniz başka doktora tekrar görünün rahat olmak için .
Halimekinali123 Tprktprk alttan kontrol etmedimi canm benimkini gormedi alttan muayene etti ozmn gordu
babysevgi Tprktprk benim 6 da keseyi zor gördü sıkma canını canım 8 dede bebeği göremedi vajinal usg ile gördü
Cafede Tprktprk bndede bebek gorunmedi 8 haftalikken gittim gorundu kalp atisininda duydum hatta doktor bna bos gebelik ddi sabret tatlim iki hafta sora yine git bni 6 haftalikken zorla goturduler yoksa gitmezdim
Deletedmom54 Tprktprk Benim 6+1de kese vardı bebek yoktu, yolk kesesi de gözükmüyordu Aynı gün betam da 12000 kusurdeydi
310715 Tprktprk ayni durumdayiz canim.6+3 teyim suan ama 3 gun once doktora gittigimde keseyi gorduk ama nenek yok dedi daha 3 hftalik kesen dedi gec dollenme olmuş ihtimalle dedi. Ama can sıkıcı seylerde soyledi cocuk olmayabilir bos olabilir gibi.Haftaya p.tesi baska doktorar randevum var bakalim ins gorurum bu sefer
akovalardan Tprktprk bende 5.haftamda keseyi 7.haftamda bebeği gördüm🤗içinizi ferah tutun inşallah görürsünüz 🌺