Senaayyildz Hanımlar merhaba, tatile çıkacağım fakat güneşlenme konusunda tereddütüm var güneşlenmemin bi zararı olur mu hamileliğime 2.5 aylık hamileyim
1994ozg Senaayyildz d vitaminii 😁 ben 30 haftalığım bu hafta bi havuza falan gidip güneşlenicem doğumada bronz girerim artık 🤣
Deletedmom337 Senaayyildz valla guneslenebiliyorsan ne mutlu ben evin icine giren gunesten bile kaciyorum😄
Kezoo D vitamini açısından iyi olur Cilt lekeleri olmaması için güneş kremi sür ama fazla kalma derim
Senaayyildz 1994ozg doktorum havuzu sakıncalı buldu klorlu olduğu için mikrop kapma oranı yüksek olurmus
1994ozg Laila26 şahsen bişeyleri fazla takmadan yaşamaya çalışıyorum deniz konusunda da bi sıkıntı bulabilirim istesem. Çok kalabalık olmayan yerlerd falan girilebilir bence yasak falan yok bu konularda 🌸
Cucu2015 Senaayyildz bana doktor kesinlikle güneşlenme dedi. İstediğin kadar yüzebilirsin ama yalnızca denizde dedi. Havuzu zaten önermiyorlar. Bir de suyun çok soğuk olmamasına dikkat et dedi
Gokces Senaayyildz 35 haftalık hamileliğim de araçla yolculuk yaptım. Koy koy dolaştık denize de girdim güneşlendim de sen düşün ☀️😊