Bu platfromda okadar çok dopum hikayesi okudum okadar farklı bilgiler edindimki 🥰 çok şükür benmde acısıyla tatlısıyla bir hikayem oldu ve burada paylaşmakm istedim🙏🏻 Benm sürecim biraz uzun ve stresli geçti.en başında belirtmeliyim ki herkesin yapısı bir olmuyor ve o böyle olmuş benmde olurmu diye sakın empati yapmayın 🤭çnki asla aynı şeyler yaşanmıyor.ilk hamileliğimin başından sonlarına kadar özel doktoruma gittim.39. Hafta da tekrat bir kontrolümüz vardı hiç bir sorun görnmeksizin mutlu bir şeklde ewe geldim.ertesi gün karantina var ewdeyiz ben idrarımı yaparken acı çekiyorum.enfeksiyon olmuşum acillik oldum.bir gn önce kontrolde bu enfeksiyon nasıl çıkmaz diyerek ben sinirlendim ve devlete gitmeye karar verdim herşeyim çok normal görünüyordu kendi kendime normal olan birşey için en ufak bi sorunu göremeyen bir hastahaneye gitmeme gerek yok dedim devlette devam ettim 41 haftaya kadar bekletildim ve nihayet artık yatış verdiler. Suni sancıyla doğum başlatılacaktı.pandemi hastahanesi olduğundan odadan kafamızı çıkartamıyoruz sıcak bir yandan stres bir yandan zor bir süreçti.bir gece bekletildim ve ertesi sabah erkenden suniye başlatılcaktı.sabah 7.5da başlatıldı suni sancı serum yarım oldu ve bende asla ağrı yoktu.2.5a kadar hala sancı başlamamıştı çok ama çok hafif yalancı sancı gibiydi.kontrollerde açılmada olmuyor tabiki.akşam 4 de artık açlıktan susuzluktan bitkin düştüm refakatcım ebelere. Bir iki yudum su verebilirmiyiz diye sordu ve serumu kapatıp yeme içme olabilir yarın tekrardan denencek denildi. Benm psikolojim buna asla dayanamazdı çnki gelen doğuruyor acı acı bağarıyor saniyeler snra bebek sesi geliyordu artık ben neden böyleyim diye korkmaya başlamıştım.eşimi dahi içeri almamalarıda cabasıydı vedalaşamamıştım bile.özeldeki doktorumu aradım acil sezeryan yapabilirmisiniz diyerek durumunu izah ettim saolsun hemen gel ben bekliyorum dedi apar topar çıktık hastahaneden.giderken sancılarım artmaya başladı ve cidden dayanılacak sabrım asla kalmamıştı.doktorum hemen muayhane ettikten snra acil ameliyata alındım ve o esnada yatar yatmaz 2dk sonra bebeğin yanağımdaydı.🌸 bir ara doktorumun bukadar neden zorlamışlar ki çocuğun boynuna 3 kere kordon dolanmış nasıl doğurtacaklardı dediğini duydum ve bir kere daha doğru karar verdiğimi anlamıştım. Gerçekten kendi iç sesinizi dinleyin o an hayırlısı hangisiyse o sizin içinize doğuyor.ben en başından beri normal isteyordum sezaryan olur diye hazırlık bile yapmamıştım ama kısmet çok şükür 10 günlük bir bebeğim var şuanda kucağımda ❤️ Rabbim herkese kolaylık versin 🌸🌸🙏🏻