Esrazoan Bugün doktora gittim kızlar 7haftalık hamileyim bu jeli yazmış bana da bi bilgi vermedi bu ilaç nedir acaba? Bi sıkıntı olmadığını söylemişti 🤔
nagi Esrazoan progestan hormonu sagliyo bu ilac bende kullandım erken dogum riskimizden dolayi.dusuk tehlikesi varsa o yüzden yazmıştır.
Busrasahinbas Esrazoan düşük riskine karşı veriyolar ve çok etkili bir ilaç ihmal etmeyin kullanın mutlaka 20.haftama kadar kullandım
Eymirinannesi Esrazoan bebeğin tutunmasını ve rahmi kalınlaştırıyor 12.haftaya kadar kullandım.Su gibi sıvı akıntı yapar bilginize
Esrazoan nagi yok aslında düşük riski . Herşey gayet normal iyi dedi. Sadece kasık ağrım oluyor dedim o yüzden mi verdi acaba
nagi Esrazoan o zaman her ihtimale karşı vermiştir.panik yapma ve bence düzenli kullan ilacini.çok etkili bi ilaç.ben o ilaç sayesinde kurtuldum.nerdeyse doğum yapıyodum 20. Haftada.şimdi 27 haftaligiz çok şükür biseyimiz kalmadı.
Busrasahinbas Esrazoan benim progesyronum yuksektı ama her ihtimale karsı vermıstı doktor çalıstıgım için
Gamze612 Esrazoan ben tup bebek ile hamile kaldim doktor her turlu onlemi almisti. Crinone jeli transferin ilk gununden beri kullaniyorum cok sukur 8. Haftaya girdik