Cansucasalin Gizemlibebis bana erkek diye 11. Haftada dedi ama bana tabi 14. Ve 15. Haftalar da kız demesi daha iyi geldi hatta bugün de gittim netleştirdik🍃🍃💕
sevara 12+5 de ikili testte doktor baktı baktı erkek diye düşündü sonra net söyleyemem dedi. Çarşamba kontrole gidecez 15+3 olacak net söyler inş. Birde doktorumu başka şehire göndermişler değişti yani doktorum inş iyidir bu yeni doktorda.
Cansucasalin sevara canım ben bugün gittim 15+3 kızsa eğer net bir şekilde belli oluyor bacak arası hayırlısı ile olsun inşAllah🍃🤍
Cgdm0 sevara banada ikili teste erkek dedı suan 13 haftalıyız şimdiden birsürü bay aldm inşallah degısmez 🤣
Gizemlibebis Cansucasalin ayyy cok ama cok sevindim canım senin adına darısı basıma insallah saglıklı bi kızım olmasını bende coook istiyorum
Cansucasalin Gizemlibebis Rabbım gönlünüze göre versin inşAllah Rabbım kucagımıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin..❤️🥰💕
Cansucasalin Gizemlibebis Çin takvımıne takılı kalmamak gerektıgını düşünüyorum , doktorlarımız daha iyi bilir☺️Olsun kız yada erkek saglıklı olsunlar yeterki..💕🤍