Gohermusi Kizlar size bir soru sorucam lutfen yalniw anlamayin Buyuk abdeste cikarken diski rengim siyah cok endiweliyim internetden arawtirdim mide kanamasi bagirsak kanamasi diyorlar endiweleniyorum lutfen benim durumumda olan varmi lutfen cevablandirin
Aycann Gohermusi herhangi kullandığınız hiçbir ilaç Yok mu ? Ve sürekli mi eğer bir kere felan olduysa yediklerinizden kaynaklı da olabilir ? Benimde uzun zamandır siyah ama ilaçlardan ötürü
Suheda Gohermusi o zaman hiç beklemeden doktora gidin bence.demir ilacı kullaninca öyle oluyor da kullanmiyosaniz tehlikeli.bi durum bence
Gohermusi Aycann merhaba hayir bir ilac kulanmiyorum ama diyorlar ilaclardan oluyor siz merak etmeyin
Gohermusi Kizlar bi soru daha soruyum 25haftalik hamileyim akintilarim oluyor ara sira cok korkuyorum suyumdan gele bilirmi? Acaba ihtimal ola bilirmi?
klebsiella Gohermusi canim su dedigin cok fazla bir durum. Akintin varsa sanmiyorum suyun geldigini yatagi islatma biyutunda akintin varsa suyun geliyordur
Gohermusi klebsiella yok hani diyorlar ya az az akintilar bazen suda ola biliyor o yuzden endiweliyim yoksa ki oyle islatacak akinti soz konusu degil