Zeynep56 6 haftalik hamileyim ve ara ara kahverengi lekelerim geliyor normalmi?progestan kullaniyorum
ilknr_ylmz94 Bende aynı durumu yaşadım aniden arttı iki gün hastanede yattım sakın ihmal etme kanama kese ve çevresinde olabilir
Zeynep56 ilknr_ylmz94sonra ne oldu sende? Kullaniyorum günde 2 defa hatta ama bn bide kan sulandirici igne kullaniyorum ya cok sagol yazdigin icin
Sanslikedi17 ilknr_ylmz94 bana da söylemedi doktorum başka doktor vajinal kullan dedi de iki üç gündür kullanıyorum lekenmelerim bitti daha etkili oluyormuş ama neden diğerleri öyle söylemiyor 😥
ilknr_ylmz94 Zeynep56 alttan ve iğne progestanla kanamam durdu şu an iyiyim hamd olsun darısı başına inşallah
Zeynep56 Gittim evetkalp atisini duyduk ztn 5 gündür devam etmekte bütün gün gelmiyor sonra aksam az geliyor yada 3 4 saat gelmiyor sonra yine gelyior doktor normal dedi bilmiyorum yinede ya bel agrimda oldu bugün biraz ama normal diyor doktor
Nurrrr-00 Zeynep56 benm bardaktan boşalır gibi kırmızı kanamam oldu Allah yaşatmasın bidaha çok kötüydü iğne ve progestan kullanıyorum. Korkma dua etcez başka yapacak bşy yok 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Babyy1S Zeynep56 suan 16 haftaliğım belirtiden kastin agrı bulantı falansa ben hiç yasamadım hamilelik boyunca
KubraaaD Yerleşme kanaması olabilir . Bu süre zarfında bol bol dinlen gerekirse ev işleri yemek falan kalsın. Benim de 1 kere o şekilde akıntım oldu. İhtimalleri göz önüne alarak dinleniyorum. O ilacı bende kullanıyorum.
Zeynep56 KubraaaD ben 4 haftalikken yerlesme kanamasi gecirdim, 5 gündür de lekelenme devam etmekte düşük riskide olabilir veya ben kan sulandirici kullaniyorum ve aspirin ve progestan onlarda yapa bilirmis ama bebek iiyi ve kanama izlenmedi ultrasyonda
Zeynep56 Babyy1S bnmde yok suanda belirtim lekelenmeler bidah gelemedi degilmi sizde allahim sag saglim kucaginiza kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Babyy1S Zeynep56 4 gün sonra pembe akıntı geldi doktorum normal dedi 12 haftalikkende kan geldi doktora gittim doktor olabilir dedi sürekli kesilmeyen ağrılı kanama olursa skntı dedi şuan 16 haftalik saglikliyz
Zeynep56 Babyy1S cok sagolun icim rahatladi. Bnde dün igne yaptirdim cok cok az geldi bugün dua edin kesilsin bndedr inşallah 🙏🙏🙏
ilknr_ylmz94 Sanslikedi17 her doktor aynı değil işte. ağızdan alınca rahime varana kadar etkisi azalıyormuş ilacın ama alttan alınca direkt rahime gidiyor dedi doktorum sağolsun çok güzel açıklama yapar
Babyy1S Zeynep56 inş canm sitres yapma doktorun normal dediyse sorun yok 10 gün süren bile var lekelenmeler anormal bi durum yok yani🌸
Sanslikedi17 ilknr_ylmz94 evet banada 3.gittiğim doktor söyledi de yaptım kıt konuşmaları beni delirtiyor