Selamun aleyküm anneler 32haftalik hamileyim herhangi bir sorun yoktu şükür gebeligim çok güzel ilerliyodu dün iki gündur biraz fazla duygusaldim sebepsiz aglamalar oluyordu içimde bir sıkıntı vardı sebebi yokken eşim sağolsun hep destek oluyor . Neyse bu sabah annemle Mefruşat kursuna gittik benim birden başım döndü ben kantine inip simit ayran tarzi birşey aliyim dedim anneme indim sira beklerken dahada kötü oldum gözüm kararip elim ayagim boşaldı birden dizlerime kadar su oldu icimde bahçıvan tulum giymiştim üstümde feracem vardı korktum ama idrar gibi değildi tutma hissi bile olmadı neyse hemen adama parasını verip lavaboya gittim herhangi bir lekem koku vs yok sonra sinifa geldim acaba ıdrar olabilir mi vs diye dusundum bebeğe kızıma birşeyler yapiyorduk ayran vs ictim hala kötuyum o esnada eşim aradı Annem de rahatsız olduğu için tedirgin etmek istemedim emin olmadan eşime sordum boyle bir durum var diye annene söyle hemen dedi bizi almaya geldi hastaneye gittik ama ağrı leke yok baskı var hafif o kadar. Gittik şükür suyum iyiymiş ama yatiş verdi günlük 400tl evim o caddede olduğunu dedim o zaman evde dinlen öğleden sonra yine gel dedi ve ciğer geliştirici yaptı dua edin şimdi olmasın daha çok minik, eşim yapılı 182 vs ama ben minyon tipliyim sanırım bana cekti daha 1450 kilosu boyu 40 cm aslında eşim diyetisyen beslenme programim var dikkat ediyoruz ama şükür sağlıklı ama kilosu çok az erken doğum olabilir dedi nst ye girdim alttan muane oldu ama evim yakin olduğu için evde hiç haraket etme yat birşey olursa diye detaylica anlatıp tekrar çağırdı agladim biraz korktum daha çok minik herkes de duyan çocuğun çok küçük gelişmemiş vs diyor ilk gebeligim 22 yaşındayım o yüzden biraz daha korkuyorum suyum gayet iyiymiş bol dua bekliyorum en azından temmuz sonu gibi gelsin anneler .