Milann Miranazinannesi bayramdan 5 gün sonra olarak gözüküyor doğum tabi nezaman olur orasını bilemem😂
30ekim19 Miranazinannesi temmuzun sonu gibi bekliyoruz bizde 36 ya gircem inş canım ben her an bekliyorum orası ayrı tabi🤰🏻
Miranazinannesi Busraklc01 hadi insallah ben normal ama bayramda buyuk ihtimal dogummolur dedi olmazsa normalde agustos ilk haftasi dedi.
sdadcr Miranazinannesi şu anlık normal bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz ☺️ En son biraz sancım vardı nst de bu gidişimizde ne olacak merak ediyorum içimden bi ses kurbandan önce gelcek diyo 😁 sizin nasıl
Busraklc01 Miranazinannesi 30 Temmuz dedi ama kalır mı bilmiyorum 🤷♀️ inşallah normal olur çatı muayenesi oldunuz mu
Cerenssn Busraklc01 banada 31 temmuz dedi haftaya olucam cati muayenesi bana normal dogum dedi ama cati muayenesinde belli olucak
Miranazinannesi Milann ayniyiz hemen hemen bayramda hazir ol dedi bana doktorum suanda da belimde agrilar var 😔
Milann Miranazinannesi benm randevum 1 temmuzda bakalım doktorum ne diycek ağırlaştım bende ödemim çok var onun dışında ne sancı ne bir ağrı birşey yok henüz
Eminemasalduru Miranazinannesi amin canım inşallh 🙏 Rabbim sağlıkla tüm evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏 herkese hayırlı doğumlar 🙏
Miranazinannesi Busraklc01 34 haftalik ben kizimda iki hafta erken dogum.yaptm di doktir bundada erkenn olur dedi 🤔 24 yasinda iki kiz annesi olucam hayirlisiyla ❤️🤲