Aysemom Merhaba, Yeni gebe olduğumu öğrendim ilk çocuğumuz. Ve hastane doktor hakkında kararsısız. Gaziosmanpaşa avrasya hastanesi hakkında bilgisi olan varsa destek olabilir mi? Kadın doğumcularından önereceğiniz bir isim var mıdır?
esradgzl Aysemom canım bende duygu umut eraslana gidiyorum. Yani doktor hakkındada pek bilgim yoktu giderken bende kadın olsun istiyordum çnkü halada çok yok ama ilgili kendisi. Sadece normalci mi sezeryancı mı onu bilmiyorum o durum beni tedirgin ediyor ☹️ Ama bu hastanede atillada arkadaşım doğum yaptı hastaneden de çok memnun kalmıştı bnde o yüzden bu hastaneyi seçtim.
nby nurcakir58 doğum ücreti hakkında bilginiz varmı? Burda herkesin farklı bı fiyat söylediğini gördüm
Nrs1234 Aysemom canım Fatma hanımı biliyorum ben ama çok fazla giden olduğunu duymadım genelde Mete bey ve Atilla beye giden çok fazla ben başından beri Atilla beye gidiyorum çok memnunum ama tabiki Fatma hanıma gidenler de var eğer bayan tercih ediyorsan bir dene canım
Aysemom nurcakir58 herkes öyle diyor ama tercihim kadından yana umarım pişman olmam teşekkür ederim..
Glay123 Zaten muhasebeden kagıt alıyorsunuz normal dogum 2250 sezeryan 3000 bende mete beye gıdıyorum memnunum
nby nurcakir58 ne zaman sezeryan oldunuz? cuma günü için bende Atilla beye randevu aldım ilk defa gidicem 31 haftaligim umarim bende memnun kalırım
Gulseren-31 Aysemom fatma hocaya gidiyorum. Çok ilgili sakin ve tatlı bi hanımefendi . Çok memnunum . Hiç sıkıntı etmeyin . Gayet güzel ilgileniyor . İstediğinzi zaman ulaşabiliyorsunuz. İçiniz rahat olsun ☺️
Bebek12- Aysemom bende Fatma hanımın gebesiyim çok ilgili kendisi tek tek anlatıyor her detayı biz4. Ayımıza başladık tavsiye ederim kesinlikle
Aysemom Gulseren-31 amin teşekkür ederim. İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Doktor gereksiz test istiyor mu? Normal doğum mu sezeryan yanlısımı bilginiz var mı? :)