BrglErkrkmz Kızlar hamile olduğunuzu öğrendiğinizde nasıl belirtileriniz vardı lütfen yardımcı olurmusunuz 🤗
minnakkoalammm BrglErkrkmz memelerde aşırı hassasiyet ve adet sancısı gibi ağrılarım vardı hatta o kadar emindim ki adet olacağımdan kesin diyordum meğer hamilelik belirtisi de adet belirtisiyle aynı olabiliyormuş😇
S-r-p BrglErkrkmz göğüslerim çok hassaslaşmıştı benim regl olacakmışım gibi daha sonra ağlama krizleri başladı belgesele bile saatlerce ağlıyordum tabi uyku halleri filan sonra kasıklarıma ağrı girmeye başladı benim böyleydi meğer bebiş gelmiş benim haberim yokmuş 🙂
Blk123 BrglErkrkmz benim 3 sene olmadı son bir senede çok üstüne düştüm her ay hastnye gittm çok istediğim içinde her ay hamilelik belirtilerni yaşadım çok düşününce yalancı hamilelik belirtileri olabiliyomuş 😏 ama sonunda banada nasıp oldu çok şükür yeni yılın ilk ayında hasta olmadım ve şuan 28 haftalığm 🤗belirtiler klasik bel ağrısı göğüslerde dolgunluk ve hassasiyet sürekli bi uyku hali vs
BrglErkrkmz minnakkoalammm inşallah benimde öyle sevinçlerim olur Allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
iyimserr minnakkoalammm peki adetin bittikten kac gun sonra basladı bu belirtiler benim adetim biteli 10 gun oldu ama cok kotu bel kasık agrım var adet agrısından da beter bi agrı sizce erken mi bu belirtiler icin
BrglErkrkmz S-r-p bende aynı şeyleri yaşıyorum sizden farklı olarak göğüs uçlarım karardı başım dönüyor acayip iştahım açıldı inşallah bende de vardır 🤲🏻
S-r-p BrglErkrkmz inşallah rabbim bi an önce kucağınızı doldursun bebişinize kavuştursun evet benim de koyulaşmıştı bi de gerçekten şişti kolum bile değse canım acıyordu
BrglErkrkmz Blk123 benim adetime 3 gün var göğüslerim büyüdü çok acıyor üzerinde mavi mavi damarlar belli olmaya başladı ve uçları kararmaya başladı ve küçük küçük bezeler oluştu baş dönmesi sık idrara çıkma iştahım çok açıldı birden kasıklarımda ağrılar var karnım çok şiş ve gaz var sanki halsizlik ve uykulu bir haldeyim sürekli normalde uyumazdım bu kadar sizce hamilelik belirtisimi bunlar
Hediyeee_e BrglErkrkmz benimde seninle aynı 2 gun var adetime ve goguslerim ayni senin gibi karardı sisti damarlar cikti bende ek olarak bide gobek cizgisi olustu. Insallah gebeyizdir sana dua edicem
Blk123 BrglErkrkmz tabiki saydıkların hepsi hamilelik belirtisi evde gebelik testi yapsan varsa çıkar bende dayanamayıp adete 3 gün kala test yapmştm pozitfti yine akşamı bekleyemeyip adet olcağım gün tekrar test yapmştım yine pozitifti ama ilk 5 dk da çıkan sonç önemli
VMG BrglErkrkmz ben de aynı belirtilere ek gastrit gibi midemde aşırı rahatsızlık hissiyle birlikte iştahsızlık ve adetimin 12 gün gecikmesiyle birşeyler ters gidiyor diye düşünerek doktora gittiğimde 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Inşallah siz de bu mucizeyi yaşıyorsunuzdur
Betulfatih BrglErkrkmz Aşırı yeme isteği oldu bende,sonra bian goguslerde şişme ve karında şişme oldu hazımsızlık gibi fakat encok canım balık istedi 2 hafta balık balık diye söyledim en son eşim di alırken yaninada test aldı balığı herşeyi yedim gece uyumadan testi yaotim tam gidip uyuyacağım baktım iki çizgi çok güzel bir duyguydu🙈🤲😍
BrglErkrkmz Betulfatih Allah kucağına Almayıda nasip etsin inşallah benimde vardır küçük bir mucizem 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️
Didemmmmm Betulfatih ne güzel bir duygu🙏adeti in kaç gün geçmişti canım belirtileri ne zaman yaşamaya başladın
Betulfatih BrglErkrkmz rabbim tez vakitte hayırlısı ile sağlıklı bir evlat nasip etsin bütün anne adaylarına sanada canım inşallah 😍🤲
albery Sürekli uyuma isteği, kasıklarda hafif ağrı göğüs hassasiyeti olmuştu birde ne yalan söyliyim öylee bi doğmuştu ki his içime emindim hamile olduğuma zaten adetime 5 gün varken erken gebelik test yapmıştım coook silik bi çizgiyle öğrenmiştimm 🥳
BrglErkrkmz albery belirtilerimz aynı inşallah bende sizin gibi güzel haber alırım Allahım sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
BrglErkrkmz Hediyeee_e göbek çizgisi mavi mi bende öyle oluşmaya başladı sanki mavi damar gibi aşiağıya doğru Allah razı olsun bende sana dua edicem Allahım kucağımızı boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Hediyeee_e BrglErkrkmz yok kahverengi olustu bende onuda esim farketti biseymi oldu falan dedi bende oyle farketmis oldum. Hayirlisi olsun takmamak gerek vakti vardir eger yoksada tevekkul etmek gerek. Sende cok takma olur zamanı ise eğer ❤