dilekgi123 Mevanci bende yeni kullanmaya basladim kahvaltidan 2 saat sonra ac iciyorum eczaci tabidik sabah ac mideni bulantisi yapiyo diye ogle yazdi
Mhtpctn Ben gunduz ac karnına ıcıyordum ama midemi cok bulandırdıgı ıcın doktorum değiştirdi gece uyumadan once ıcıyorum
Ozzzgeee Mevanci Bn gece yatmadan önce içiyorum aç karnına kullanılması gerekiyormuş galiba doktorum öyle önerdi
Ayb-izmir Midemi çok bulandırıyor gece yatmadan 1 saat önce içiyorum sonra yatarken de bulantı ilacım prillam içiyorum ancak öyle
Esra3232 Mevanci Tatlım prospektüste yazıyor, örneğin ben 1 ile başladım kan değerlerim düşünce dr sabah ve akşam aç olarak ikiye çıkarttı, doktoruna sorarak kullanman çok daha doğru olur.
Seremer Sabaha karşı wc ye kalktığımda içiyorum aç karnına iki saat öncesi ve sonrası süt ürünü tüketmeyin demişti eczacı kiminde kabızlık ve bulantı yapıyormuş beni tam aksine ishal yaptı☺️
TugceBahadir Mevanci sabah alarm kurup aç karnına içiyorum 2 3 saat sonrada kahvaltımı yapıyorum o yüzden çok bulantım olmuyor