Bende necati beye gittim evet ilgili bir dr ama isine gelene birileri memnun diye birileride memnun olacak diye bir kaide yokmus malesef ozeldeki doktorum bana vitamin verdi regenesis ama gastiritim oldugu icin icemedim evde kendi kullandigim ilacim vardi necati beye ben bunu regenesizi icemiyorum dedim oda icme baska bisimi vereceksiniz dedim hayir icmeyin dedi bende evde kendi vitaminim var onu iceyimmi dedim icmesende olur dedi ozeldeki kullan diyor o kullanma diyor heralde ileri yas gebelik olunca onemsemiyorlar bu seferde amniyo sentezi onerdi ben kabul etmedim israrla tanidigi nifty testi yapan yere yonlendirdi adini verince indirimde yapiyorlarmis aradimda zaten baya indirim yaptilar ama yaptirmadim benimle ilgilenmedi acikcasi basindan savdi. Hastane evet gebelik takip bolumu gayet guzel ve temiz ilk gittigim dr da ayniydi umursamaz bir tavir tansiyon olcumu falan hic birsey yapmadilar carsambaya baska bir dr sectim umarim bu iyi cikar allah iyi insanlarla karsilastirsin♥️ayrica ikili test sonucumda yasima gore gayet normal cikmisti onuda belirteyim ♥️♥️