Mom47 Chicco, baby jem gibi markaların tırnak saç bakım setlerinden hangisini aldınız kızlar tavsiye edin lütfen sepete atayım arada kaldım 🙄
Kapalikutu Mom47 set şeklinde alıp hepsini kullanmayacağım şeye o kadar para vermek mantıklı gelmedi bana. Ebebek kendi markası olan tırnak makası ve tarağını aldım ayrı ayrı gayet iyiler. Öneririm.
Mihrimah41 Mom47 inan bana o kadar gereksiz ki. Bi tırnak makası bi tarak kullanılıyo. Bence boşuna o kadar para verme tek tek al
Veraveannesi Tarak setini chicco aldim tirnak makasini wee nin bi makasiydi galiba baska bisey almadim henuz bakim seti olarak ☺️
Serpil51 Ben yorumlarda fircanın kılları çok dokuluyor diye gordum e bebektekilerde hepsine oyle demisler demek ki dokulmeyen yok o yuzden yapcak bisey de yok baby plus arkadasim onerdi bana guzel diyordu ben daha almadim
Kelebek20 Babyjem 9 parca olan cantali setten aldim. Daha kullanmadim ama ürünler kaliteli duruyo çantali olmasi ayri güzel bu arada😊
Lidyaa33 Bende babyjem’in 9 parça olan çantalı setini aldım ama sırf rengi falan hoşuna gittiğim için. Bilmiyorum daha kullanmadım ama görünüş olarak çok cici bir şey canım 🙂