Beyzanur18 Merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim kan tahlilinde tiroitm yüksek çıkmış 6.32 doktorum ilaç verdi ilaç kullanıyorum ama çok mu yüksek sizce ? cevaplarınız için şimdinden teşekkürler 😍❣️
UrasEgeninannesi Beyzanur18 evet canım yüksek. Ama ilaçla düzeliyor aksatmadan kullanmak önemli sadece :)
Babyy1S Beyzanur18 evet yüksek ilaci aksatma eğer aksatırsanz yan etkileri var troidin her ay kan verin ilacın dozunu ayarlicaktr doktorunuz
Aksoytetik Beyzanur18 bir gün bile aksatmadan ilacını kullanmak zorundasın canım normal değer 2.5 civarı olması gerekiyormuş. Benim de yavaş çalışıyor değerim 0.97 falan geldi mecburen içiyorum ve doktor bırak demeden de bırakma sakın.
Babyy1S Beyzanur18 bana doktorum troid hamilelikte duşse bile cıkma olasilığı var dedi ve şuan benim troidim duştü doguma kadar ilacı kullanıcam ben yine her ay kan vericem T3 T4 için
Aksoytetik Babyy1S bende aynı durumdayım yavaş çalışmaya bağlı olarak ilaç kullanıyorum euthyrox 50lilik kullanıyorum hatta
Songul_grn T3 T4 değerlerin normalse çocuğu etkileyecek bir durum yok tsh hormon düzeyin hamilelikte dengesizleşeliyor ilacını düzenli kullan yeterli
busra1977 Evet maalesef yüksek ama ilaçlarını düzenli kullan sıkıntı olmaz inşallah, ve mutlaka düzenli tahlillerini yaptır, bebek için çok önemli