Hulya_ Mryslny Bende çok halsiz hissediyorum gece uyuyamıyorum kasıklarımdada ağrı oluyo karnımda sertleşme artık biran önce doğsun istiyorum😊
Dilos1645 Mryslny valla bugün bende öyle oldum yaa uyusam yine gam yemicem 15/20 dk sonra siddetli kalca agrısıyla uyanıyorum.bugün 2:30 a Kadar bi saga bi sola döne döne mayışık yattım agırlasmak belkide böyle bişey
Merwesam Miranazinannesi ya bende w4 haftayım bugün nst de sancım çıktı baya ama hissetmiyorum ben sadece ara sıra belimde sızı gibi bişey oluyo sizdede oluyomu acaba
Yesim122 Benimde cok uykum geliyo kafami koydugum yerde uyuyorum kendimie hep yorgun hissediyorum. Bebisleriniz kac kilo oldu kizlar🙂
Berra20 Merwesam yanlis anlamayin lutfen . Biz sanci hissetmesek de mi cikabikiyo nts de. Bir de hangi hafta baslaniyi nts ye
Merwesam Berra20 Berra20 ben 34 Üm bugün ilk defa girdim 33ten sonra nst ye alıyorlarmış zaten bildiğim kadarıyla. Evet ben gayet rahat gittim hiç sancım ağrım yok ama nst de ağrı var görünüyoDu alttan muane edildim açıklık varmı diye yoktu ama şükür
Hulya_ Mryslny Aslında bu uykusuzluklarımız bizi doğum sonrasına hazırlıyormus bebişler gelince sürekli uyanmak zorunda kalıcağımız için vücut şimdiden onun hazırlığını yapıyor ☺️
sde2206 Ateş basmasııı 😰 gece en az beş kere çok sıkışık halde tuvalete kalkmak 😭 uykular şimdiden haram oldu 😂😂😂
Yesim122 Miranazinannesi benimki kucuk sanirim ya 33+5 suanda ama 33 4 gun once gittim 1800 gr cikti 😢