GeriCekilmeKorunmaDegill Slm anneler bi sorum olacak size ? İZMİR BUCA KADIN DOĞUM EVİ HAKKINDA bilgisi olan varmı nadıl bi hastane ?
S4rife GeriCekilmeKorunmaDegill GeriCekilmeKorunmaDegill ben oraya gidiyorum doktorum can ata 43 gün sonra doğumum olucak dogumhaneye çıktım ve odaları falennl görmek için hastane temiz şuan 2 kişiliğe düşmüş sanirim öyle bir duyum aldım doğum içinde güzel diyorlar
Mrvakcy98 GeriCekilmeKorunmaDegill 2 sene önce Bergamadan oraya sevk edildim erken doğum riskinden acilen açılmama baktılar ve açılma yok sabah gel dediler sabah sıra almak için kuyruğa giriyorsun evime dönüp o saatte gelmem imkansızdı sağolsun kaynanam peşimize takıldı kimliğini almadığı için otelde kalamadık doktorumu aradım dönemezsin yolda doğurursan ne olacak dedi sabaha kadar karnım burnumda hastane bahçesinde sabahladım ve sadece ben değil kaç kişi vardı öyle kalan resmen rezillik sabahta bişeyin yok diyip yolladılar 1 hafta sonra mecburi sezeryana alındım
GeriCekilmeKorunmaDegill S4rife banada bir kadın dogum yaparken bebegi baya hırpalamşlar baya dediker kolu kırılmıs filan pismis te baya
S4rife GeriCekilmeKorunmaDegill ay bilmiyorum canım yaa valla Allah yardımcımiz olsun tepecik hastanesinden bin kat ıyi ama gittiğinde bi bak odalara en üst kat zaten olumlu yorum.yapanda var olumsuz yapanda yaşamadan bilemeyiz… çok ama çok korkuyorum 😒
Demetdemircioglu Bucayi bilmiyorum ama gaziemir devlette dün doğum yaptim. Odalar tek kişilik bi ben doğum yaptim zaten🤣 simdi taburcu olmayi bekliyorum ebeler falan zaten cok iyi özel gibiydi hersey🙃
Zeyneppboncuk Demetdemircioglu nevvarsalihtemi dogum yaptiniz acaba bende bucaya derya hanıma gidiyorum
S4rife minikmucizem1_ hayır canım yakın değil ya buca tarafında buca kadın doğum dolmuş önünden geçiyor ama ilk önce sirinyere gelmen lazım hasanaga bahçesini biliyorsan eğer oraya yürüme mesafesinde buca yeni garaj önünden geçiyor eğer yanılmıyorsam
Demetdemircioglu Zeyneppboncuk evet nevvar salihte 2. Doğumum enis arif seyhun doktorum yine cok memnun kaldim💕