Eemmyy Cansucasalin aslında ondan bende korkuyorum ama çocuk bildiğin ayırdı bacaklarını netti herşey yanlış görmüş olamaz die yapıcam artık😀🥰🥰
Cansucasalin Eemmyy bende de iki tane farklı doktor baktı aynı doktor söylemedi cinsiyeti ili farklı doktor da cinsiyetini aynı söyledi biri yanılsa biri yanılmaz bence diye düşündüm 😂👼🏼👼🏼😘
Eemmyy Cansucasalin parti yapıp cinsiyeti öğrenince mutlaka yaz kendi bebeğim kadar merak ettim nedense😀😀🥰
Cansucasalin Eemmyy merak etme kuzumm mutlaka yazacağım sende yaz bak ama merak da bırakma beni🥰🥰😍🧿 o kadar konuştuk insan tabiki merak ediyor deli gibiii❤️❤️👼🏼😘
Eemmyy ayazmoms41 öyle walla hamile olduğumu öğrendim ağladım, cinsiyette ağlarım, doğum başlar ağlarım, bebeği görür ağlarım herşeye ağlarım ben😀😀🥰
Eemmyy Biles_46 İçime kız doğuyor, ama olmasını istediğim erkek🥰 Ama önemli olan da sağlıklı we hayırlı olması 🥰🥰
handesen73 Eemmyy sabreyimde ne oldu annem kardesimden ogrenmis bagirarak oglun olucak dedi gitti butun surpriz boylece ogrenmis oldum 🤣🤣oysa doktor kagida yazdi hic bakmadim.tutum kendimi saolsun anacigim.iste insan kizamiyorda
Eemmyy handesen73 ayy yaa kötü olmuş😀 Bana öyle bişey olsa oturur günlerce ağlardım heralde, parti yapacaktım içimde kaldı die😀😀