Deletedmom281 Eemmyy 🌺Çok beğenmiş ondan🤭 neden olacak kız işine gelmiyor ondan ki sen hiç birşey demedin 🙈 isim buldum kendimize ….. ZEDELER 😄
Deletedmom281 Deletedmom95 🌿Yok yapmamıştı çünkü görür görmez şikayet etti. Ve bizim yorumlar hooop gitti ✋biz kendimizi sildirecek ne yaptık ki hakaret etmiyoruz bir şey yapmıyoruz. Hoş hakaret eden o tehtit eden o ama silinen bizim yorumlar bir şey anlamadım bu işten. Akşam bu işi çözüyoruö beybiler sabırlı olun 🤝
Deletedmom281 Mom9272 🎭Ona sinir oluyorum ya zaten saçma sağan konuşan hakaret eden tehtit eden o ama olan bizim yorumlara oluyor. Onun ki düşünce özgürlüğü bizimki ne acaba
Eemmyy Cansucasalin inşallah canım benim Allah seninde gönlüne göre wersin inşallah 🤲 Bende de heyecan tawann 😀🥰
handesen73 Eemmyy ay bnde haftaya gidicem cinsiyetini gosterir 17 haftalik olucaz biz doguma kadar bakmiycam diyorum ama benim bey bnden merakli surekli diyor git bak nedir diye saglikli olsunlar bana farketmiyor 😍😍
Asiyeozgur Eemmyy ayyy maşallah canım bizde carsamba gideceğiz inşallah çok heyecanliyim. 3lu taramada yapıldı mi
Eemmyy Asiyeozgur yaa ne güzel inşallah sizde öğrenirsiniz ☺️Yok canım yaptırmadım ikili de yaptırmamıştım ben