Sinemarslannnn oznuryucel hamile kalmadan önce gittim psikolojik olarak kendini iyi hissediyorsun bence 35 yaş üstüysen bence daha da gerekli folik asit başlattı hemen kendini görüyorsun bir hastalık varsa tedavisi zaman kaybetmiyorsun
Ezgi_3434 oznuryucel bence de gerekli bir sorun varsa biliyorsun en azından benim kilom vardı insülin direncim varmış mesela smear testi yaptırırsın daha önce yaptırmadıysan yada çok uzun zaman olduysa yapıyolar mutlaka o yüzden doktora gitmen bence bilinçli bir ebeveynlik yaşıyacağını gösterir
sympapatya oznuryucel beni aile hekimi kendi çağırmıştı düşündüğün zaman gel diye. Kan testi yaptırdım. Eksik çıkan degerlerimle ilgili ilaç kullanmaya başladım ve folik asit vermişti doktor 🤗
RuzgarsMommy Eğer 1 sene korunmadan ilişkiniz oldu cocuk sahibi olmak istiyorsan mutlaka gidip kontrol olmalısın. Normade de 5 6 ayda bir de olsa jinekolojik muayene olmaliyiz zaten. En azından olur mu olmaz mi bi sorun var.mi bilirsin
oznuryucel Teşekkürler arkadaşlar düşüneli 3 ay oldu yaşım 27 gerekliliği konusunda tereddütüm olmuştu